CITARASA RINDUAN

Monday, February 28, 2011

Gegar blog ke 159 - Simple Nit Foolish

simple NOT foolish
Blogger baru nie, amat peramah…
Yang buatku terkejut..belum aku nak gegar blog beliau..
Dia dah review blog aku dahulu..


Jom…..GEGAR kesana…entry beliau memang menarik…mungkin disebabkan banyak widget…agak kurang menyegat sedikit kawan-kawan nak terjah sana..

Tak baik oooo…

Jom!!!! Kita berkenalan dengan blogger cantik ini


Gegar blog ke 158 - cik yuyuk


“Ikan Bilis,Kacang,Taugeh,Buah Lai,Ikan Sungai

memang kirimsalam jer ..
memang tak makan tskk..

Bukan Menu Pilihan

Nasi Lemak -
Nasi Goreng Kampung 
Sambal tumis bilis -
Teppanyaki -
Kerabu -
Kuey Teow Kuali Besar –“
 ***********
Apa agaknya yang buatkan yuyuk tamo makan eik??

Jomlah ramai-ramai KITA GEGAR sama-sama
 

Gegar blog ke 157 - Nuridayu

Kreatif……

Itu yang boleh ku kongsi dengan kalian..
Nak kenal dayu dengan lebih dekat..jom

My Photo 
GEGAR sana

khas untuk pemancing jom!!! ayah dayu ada tempat yang terbaik.



Tahniah home sweet home

Sekalung penghargaan dan tahniah untuk blogger home sweet home, atau panggilan yang biasa kami gunakan kak ummi…

Sebelum ni, dapat tahu CMG, MamaFami dilamar dek majalah Jelita…

Sekarang nie kak ummi pula yang bertuah…8 resepi tu dalam majalah Jelita…
 

Tahniah kak ummi……
Kredit blog home sweet home..


PS: gambar kenangan daku bersama blogger kak ummi
 

Gegar blog ke 155 - Jemari Sunnah

Setiap entry oleh blogger ini amat bermanfaat..
 Jemari Sunnah
Aku suka setiap entrynya…

Tapi…….
Agak terkilan agak kurang menyengat dari segi respon pembaca..

Bagi kalian??

Jom….GEGAR sana….

Rahsia cinta Sarah & Shuib

Sabtu lalu merupakan hari bersejarah buat Siti Sarah dan Shuib setelah menyulam cinta lebih setahun. 

Mungkin ramai yang terkejut dengan berita ini memandangkan tiada gosip dan kisah cinta antara mereka yang dicanangkan sepertimana pasangan kekasih lain. 

Namun bagi Sarah, tiada apa perlu dihairankan kerana sudah tertulis jodoh antara mereka. Malah atas nasihat kedua-dua belah keluarga, mereka tidak mahu ikatan pertunangan yang termeterai antara mereka pada 16 November, berlanjutan lama. 

Secara jujurnya, Sarah mengakui hatinya bukan mudah untuk ditakluki mana-mana lelaki, apatah lagi peristiwa putus tunang dengan jejaka mat saleh, Mohd Harith Fuad Robinson, tiga tahun dulu, membuatkannya lebih berhati-hati. 

“Pertemuan pertama kami adalah ketika menjalani penggambaran sebuah drama. Ketika itulah kami mula mengenali antara satu sama lain. 

“Ketelusan, kesungguhan dan kesabaran Shuib untuk mendapatkan saya membuka pintu hati saya untuk menerimanya sebagai suami,” jelas Sarah yang melangsungkan majlis pernikahannya di sebuah banglo, Jeumpa D’Ramo, Bangsar. 

Dalam majlis yang serba sederhana itu, Sarah dan Shuib dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah, Wilayah Persekutuan, Mohd Nizar Mohd Nadzir dengan disaksikan oleh kedua-dua ibu bapa dan keluarga terdekat. 

Berkonsepkan ‘Kemewahan Tiga Dimensi’ atau 3D dari Ari The Weeding, pasangan mempelai ini kelihatan anggun dengan sentuhan busana berwarna ‘salmon peach’ daripada pereka terkenal, Hatta Dolmat. 

Manakala untuk persalinan kedua, pasangan ini kelihatan secocok dengan busana Inggeris berwarna pastel perang muda dalam sentuhan kemewahan baju jemeki dan mutiara. 
Sarah yang menerima mas kahwin RM1000 bersama sebentuk cincin turut menerima lima barangan hantaran berbalas lima kepada pihak lelaki. 

Akui Sarah terlalu istimewa buatnya, Shuib berkata, bukan mudah untuknya mendapatkan Sarah. 

“Saya pernah berhenti di tepi lebuh raya semata-mata untuk meluahkan perasaan saya terhadap Sarah. Masa tu hanya kami berdua sahaja dan saya nak Sarah tahu yang saya ni bersungguh-sungguh sukakannya. 

“Sarah adalah orang pertama yang buka hati saya untuk serius dalam hubungan dan dia juga membuatkan saya menjadi lelaki lebih baik,” kata Shuib yang sukar untuk menjelaskan betapa istimewanya Sarah di matanya. 

Seperti pasangan lain, Shuib dan Sarah juga tidak menolak kehadiran cahaya mata dan sekiranya diizinkan Tuhan mereka sedia memikul tanggungjawab itu. 

Ketika diajukan tentang destinasi berbulan madu, baik Shuib mahupun Sarah masih belum berkesempatan untuk merancang ke arah itu. Namun jika berkesempatan mereka memilih Ireland sebagai destinasi pertama.

Kredit to sinar harian online

Gegar blog ke 156 - Nota Ekstravaganza

Bila aku lihat picture profile blogger yang mengelarkan namanya Awie omar..
Awie Omar 
Aku, agak takut-takut..ingatkan warga Taliban…hehehehee

Jom, GEGAR sama-sama..
NOTA EKSTRAVAGANZA 
Blogger baru tu, sure banyak kongsi entry yang menarik…

Gegar blog ke 154 - Cucu Hj - Hassan

“Salam. Aku [cucu Hj Hassan]. Cucu paling banyak dapat duit raya. Cucu paling pemalas tapi agak rajin bila disuruh. Cucu tak cun tapi smart. Cucu pernah kena hambat dengan Hj Hassan dengan tali kerbau. Dulu suka minta duit dengan Hj Hassan. Hj Hassan suka choc dan keropok, jadi dia memang style ! Harap dapat jadi seperti Hj Hassan sehinggakan Siti Nur Haliza pun menginginkan beliau. Tidak pada Lisa Surihani. Maaf.Tapi Tok K terlebih dahulu menyunting Siti.Mungkin Siti tertarik dengan ketebalan misai Tok K? Hmphh!”
******************
Sedikit pengenalan tentang blogger aleen….
<center>cucu Hj-Hassan</center>
Dan

Tiba-tiba aku teringat arwah ke 4-4 atok dan nenekku..
Semoga mereka tergolong dalam golongan orang-orang yang beriman..
 
Jom…tamo sedih-sedih..kita GEGAR ramai-ramai


Gegar blog ke 153 - Woofer Storm Crew


 Woofer Storm Crew
Lah!!! Rupa-rupanya dah lama aku usya blog beliau…
Sungguh tak sangka, semakin bagus blog beliau

Jom, GEGAR kesana…macam-macam cerita yang ingin dikongsinya

PS: bagi aku, kalau bersua blogger lelaki yang berblog dan syer entry yang menarik…terus aku tertawan….kan..kan? tak caya tanya jebat!!

Gegar blog ke 152 – Simple dimple

GEGAR ke blogger Johor ini…aku terus suka setiap entrnya..simple…
simple dimple 
Warna blog alia pun cun….kalau korang nak tiak pemilik blog simple dimple nie dengan panggilan Oja pun okey…
 end of the year 2010..

Jom, GEGAR ke sana

Sabar yer…

Nampaknya ada antara sahabat yang terasa agak lambat GEGAR BLOG ANDA yang aku buat……
 
Sebenarnya, ingin kunasihatkan anda…aku GEGAR blog anda...satu persatu, bukan aku gegar secara mendatar…….

*************************
Maka, aku akan gegar mengikut giliran komen anda di entry GEGAR BLOG ANDA…

Harap sangat jangan ada yang terasa atau merajuk……aku mencari kawan dan meluaskan ukhwah sesama kita dan bukannya mencari lawan…….

Sekiranya ada yang komen awal dientry tersebut, sila search nama blog anda.pasti kalian temui GEGAR BLOG ANDA…
dan sekiranya tiada, sila inform kepadaku…
(mungkin ku terlepas pandang….mohon kemaafan……)






Gegar blog ke 151 - Stillovemylife

“siapa aku? arwah abah bg aku nama manja 'AirLand',bsempena tempat lahir aku d depan AIRport Lahad Datu, atas kereta LANDcruisser. namun bila da besar aku glamourkan ejaan nya jadik 'Aeland'. Suami pl suka panggil aku 'Fatma' d awal pkenalan kami..bl da bcinta, 'Elle' pl nama gelarannya. anak2 buah aku panggil aku 'Bonda'. & cikLuna tecik panggil aku 'emakkkk',wlupon ayahnya bhsakan 'ibu'.
**********
Sedikit pengenalan tentang blogger hebat ini

Aku dari dulu bercita-cita nak adakan blog seperti beliau..
Bubuh gambar kami sekeluarga…masukkan gambar umai..
keluarga kecik kami,
Mana tau satu hari impianku terlaksana…kan?

Ibu Umai…nama blog tu sesuai tak???
heheheh


eik, Jom GEGAR blog beliau


Gegar blog ke 150 - Everthing happens for a Reason, rupa ukuran untuk berblog??


Kali nie kita GEGAR ke blog wanita yang sangat comel..
 ************
Semakin banyak blog yang ku GEGAR aku nampak hasilnya…kebanyakkan blogger wajib ada entry yang menarik, ditambah dengan kreativiti mereka membuatkan mereka mudah dikenali……

Setuju kah??

Dah, paras rupa?

Setujukah??

Bercinta sesama blogger

Bismillahirahmanirahim

Selamat pagi semua…
Alangkah nikmatnya kita yang diberi akal dan fikiran  dapat membezakan yang mana buruk atau sebaliknya

Setiap insan dikurniakan sekeping hati rasa cinta dan dicintai..alangkah indahnya semasa hanyut di alam percintaan…

***********************
Ingat lagi akan sebuah pantun yang ada kaitan dengan cinta……
 
Yang pasti, aku penjual nasi campur dan nasi lemak pasti terkena tempiasnya

Sebagai contoh..

“Bang sarapan?, nak nasi lemak ada…………”
(bukan ayat menggatal..tapi adat ayat-ayat penjual makanan kan?)

Pasti akan jadi bahan jenaka si lelaki..dengan menyambungkan…

Nasi lemak buah bidara
Sayang selasih saya turutkan..

Aku terus menyampuk

Buang emak buang saudara
Kerana nasi lemak saya turutkan……
(dalam hati terus berkata….dia nie nak beli nasi lemak, atau jual minyak???) heheh………..

*******************
Bukan ingin ku katakan tentang kelarisan nasi lemak di citarasa rinduan..tapi….aku sebagai kakak-kakak kepada sahabat semua…ingin menasihatkan…..agar percintaan sesama sahabat di dunia maya harus dihentikan segera

Elok rasanya, percintaan itu di tidak di war-warkan…kerana pada pendapatku…ianya bakal mengakibatkan sahabat blogger yang sering singgah ke blog kita akan merasa menyampah dan perlahan-lahan akan meninggalkan kita..

Bukan sahaja visitor akan berkurangan saban hari dengan setiap entry memujuk pasangan kita..malah…blog kita akan terus hilang perlahan demi perlahan…

Sayang bukan??

PS:, siapa yang cintakan blog citarasa rinduan.?? Sila mengaku cepat…heheheh..
Nasib en zalie tak pandai berblog..kalau tidak!!! Ada hari-hari tidur di kerusi luar hahahahha…………..







Gegar blog ke 149 - I.you



.i.y.o.u.

Wah!! Aku dimasukkan dalam bloglist blog kepoh oleh blogger yang namanya iras-irasku…

Korang nak kenal beliau?? Kalau aku kenalkan tak supriselah kan??
*******
Jom!! GEGAR sama-sama..aku suka header beliau….cun lah..
 My Photo

Sunday, February 27, 2011

Gegar blog ke 148 - Zulkiflimn

Blogger lelaki ini baru dalam dunia blogging. Tapi beliau mempunyai kreativiti yang lain dari pada yang lain

Orang johor nie….sekampung rupanya..
***********
Oh yer, korang tahu tentang Teminal Bersepadu Selatan (TBS)??

Sebiji ala-ala airport lah, terpaku daku dengan entry yang Zulkflimn kongsikan..

Jom!!! GEGAR sana
 

Gegar blog ke 147 - Aku Benci Kopi

Hatecoffee???

Wah!! Aku pun sama tak suka minum kopi..heheheheh…antara sirap dan kopi..aku memang reti minum air sirap jer….

Dah cuba banyak kali tetap tamo masuk tekakku ini dengan air hitam tu!!
Tak taulah pasal apa…??

Kalian??? Sure ramai peminat coffee kan???
 *************
Okeylah..jom kita GEGAR sama-sama..blogger baru nie..follower pun tak ramai..
 My Photo

Gegar blog ke 146 - The Best Secret Propaganda

Jom..sambung gegar blog lagi..

Harap-harap jangan yang bosan udahlah..niatku hanya nak berkenalan..bukan cari lawan..kan? kan………
**************
Kali nie kita gegar ke blog Fie
 
Nampak gayannya beliau menghadapi masalah dalam berblog

Oh!!! Jom kawan-kawan…kita naikkan mood blogger muda ini…GEGAR sama-sama…

Siapa kata aku kurang berceloteh??

Hah!!! Terkedukan?? Siapa bilang aku tak pandai berceloteh?? Buktinya:-
 AKUANAKPAHANG
Sekalung tahinah dan terima kasih buat 10 orang sahabat yang paling rajin berceloteh di blog akuanakpahang.blogspot.com pada bulan Feb. 2010. Jom kita terjah blog dia orang :)
·                     zulkbo (58)
·                     relevan (54)
·                     cemomoi (47)
·                     Anak Ulu Cheka (42)
·                     Miecyber (35)
·                     sahromnasrudin (31)
·                     Citarasa Rinduan (30)
·                     Cik SHiNJU (28)
·                     Jejaka Desa (23)
·                     ozzy (18)

Terima kasih tidak terhingga pada mereka semua :) untuk anda yang lain boleh juga terus berceloteh disini insyaallah nama blog anda akan saya perkenalkan nanti :)


PS:Hah!!! Betulkan???

Rangking ke 7 tu..
Terima kasih jua untuk akuanakpahang yang banyak berkongsi ilmiah kepada kami semua..semoga ukhwah kita berkekalan selamanya…insyallah..


Gegar blog ke 145 - my story my life

Wah!! Rezeki hujung minggu aku jadi follower beliau yang ke 26….nombor genap tu…hehehe

Blogger ini bernama Siti Hidayah…
(sedih pula bila aku tinggalkan komen…tiba-tiba tak boleh…dayah kena buat sesuatu tu!!..agar kawan-kawan blogger senang nak ke blog anda)



JOM GEGAR lagi………..



Gegar blog ke 144 - takde tajuk (Syadatul Adawiya)

“aku suke duit. aku suke makan. aku suke tido. aku suke tgk movie. senang cite ektibiti2 yg xsehat sume aku suke
*************
Sedikit pengenalan tentang blogger wanita ini..
Enjoy GEGAR ke blog beliau..
Foto Saya 
Jom ramai-ramai..hujung minggu kita GEGAR blog. Sambil merapatkan ukhwah sesama kita..


Gegar blog ke 143 - Sharing is Charing



Kalau dah namanya students

Pasti banyak ilmu yang beliau ingin syer dengan kita, lagilah bakal bergelar pendidik..

Pelajar kan, banyak idea dan kreativiti yang tersendiri kan??? Kan……..
 *************
Dan tak sangka blogger yang suka guna nick name SyukJohor dekat dengan tempat tinggalku..
Jom…kita date di muzium Kota tinggi..heheheh (gurau)




Gegar blog ke 142 - Fyzal`s territory

Apabila aku GEGAR blog beliau..
Aku sukakan bahasa yang diguna pakai
 
Namun, bagiku pengunaan bahasa melambangkan seseorang itu…

Hanya aku suka kepada gila-gila…itu yang agak tunggang langgan sedikit bahasa aku, atau tunggang langgan lebih kot..heheheheh

 Fyzal\
Jom…….GEGAR ke blog Fyzal`s…

Gegar blog ke 141 - cinonexcoreyan

Masuk GEGAR ke blog beliau..terus dihidangkan dengan entry

“masihkah kau ingat benda alah ni..benda ni la yang duk layan dulu..satu cerita rm1o ringgit beli cetak rompak dekat pasar malam..bagus kan memajukan perniagaan uncle cetak rompak..dulu nak beli vcd mahal..ni jela yang mampu beli..”
**********
Banyak tu kisah aku dengan benda ala tu…sekarang still ada dalam simpanan..dah nak naik berkulat ko….
cinonexcoreyan 
Jom lah GEGAR sama-sama….


GegaR blog ke 140 - Dari Mata Hati

dari mata hati

Yad`z muar,johor, Malaysia
“aku adalah seorang gurlz yang cuba untuk menjadi matang dari hari-sehari walaupun target itu tak tercapai sepenuhnya.. aku adalah ex-doctor and future lawyer(cewah). suke giler menulis,mengarang,mengolah dan menghasilkan karya yang berbaur cerpen atau novel. tidak ketinggalan tulis sajak. amat bercita-cita besar tinggi melangit untuk menjadi novelis walaupun tiada satu karya pown yang dihantar ke mana-mana syarikat penerbitan.”

***************
Sedikit pengenalan tentang blogger ini..

Jom!! GEGAR ke blog Yad`z

Gegar blog ke 139 - Kimi Senpai

KIMI SENPAI


Wah!!! Hebatnya….kalau dah pernah masuk TV…ambil gambar dengan artis..dah kira popular lah kan??

Jom…GEGAR ke blog Nik Nakimi Amirul Yaccob…

(blogger wanita yang masih solo tu, apa salahnya…kenal megenali blogger jejaka nie…heheheh)

Gegar blog ke 138 - Sengal Zone

Terpaku daku….

Peeh!!! Blogger ini tidak suka kepada kegenasan..benci pada manusia yang irihati…malah blogger muda ini cintakan keamanan…

nAk kenal beliau lebih rapat??

JOM……GEGAR BLOG SENGAL BLOG!!!
Sengal Zone 

Gegar blog ke 137 - Adieha.

Blogger adieha, berasal dari Kuala Lumpur.....beliau mempunyai 3 blog..wah!!!
 


********** 
  • yang nie pula blog untuk jalan-jalan cari makan (JJCM)

peeh….siapa yang minat makan, dan inginkan kelainan dalam setiap hidangan kalian..korang pErlu GEGAR SINI
  




************
  • DAN blog adiela yang lagi satu nie…rasanya ada macam-macam yang adiela kongsi..selain makanan, ada kongsi untuk tutorial blog….Ah!! pendek kata…kornag perlu GEGAR sini..berbaloi…..


Gegar blog ke 136 – Rainbow after Rain

Selamat pagi ahad semua, oleh kerana terlalu banyak pemintaan para blogger yang minya blog mereka di gegarkan..
Aku minta sangat-sangat agar anda bersabar…

Kerana. Aku GEGAR satu persatu…niatku nak berkenalan..jadi, bakal mengambil masa yang agak panjang sedikit..sambil-sambil tu, sahabat yang setia bersama blog CITARASA RINDUAN..dapat gegar bersama-samaku…merapatkan ukhwah sesama kita..amin

***********
Jadi, dipagi yang mulia ini aku dapat GEGAR ke blog faiqah…..Jujur nie nak habaq sekali masuk ke blog beliau aku terus jadtuh cinta..students lagi rupanya…

Faiqah nie, memang cantik…yang membuatkan ku tertarik ada sessi photshoot ko…ala-ala model pulak
Foto Saya 
Jom….jomlah kita GEGAR sama-sama..rugi oooo tak join sama……

Saturday, February 26, 2011

Tak tahan…..


Rasanya dah lama ku alami
Rasanya dah lama ku idam-idamkan

Tetap ku tahan dan ku pendam nafsu serakah ini

Semakin lama..semakin membebankan
Ku toleh kiri
Ku toleh kanan
Setitis dua meleleh jua

Tak dapat nak tahan sebab aku adalah insan biasa
Normal lah, dah adat namanya manusia….
Semua ada kehendak dan kemampuan
Lagilah aku wanita……….
Insan lemah kooo…..

Tapi……… Tapi…besar mana kudrat
Besar juga halangannya

Akhirnya……
Wah!!! Berjaya jua ku temui
Selama beberapa bulan hanya minum air masak dan air suam
Ku sedut perlahan-lahan…
OH…….alangkah nikmatnya
ABC Kak Yam kedai pisang goreng
Tak ada yang setanding rasanya…


(geram tu dengan nafsu nie,.mana tak dapat nak control….customer minum air batu bergelas-gelas….akhirnya………..hehehehe, Kak Yam, ABC special satu, mangkuk besor yer..)

Gegar blog ke 135 - Unieylovesherself

Gegar blog untuk malam ini, kuhentikan....
Sebelum tu,  blog wanita ini..bila ku GEGAR kesana, terus ku jatuh cinta pada blog beliau..
 Foto Saya
Peminat shawls…kalau kena gaya memang cute memakainya..
Beza dengan aku yang tak sesuai benor….so..tudung bawal dihatiku…

Jom. GEGAR kesana…bagi wanita yang ingin tubuh mereka maintant dengan berat badan yang ada…jom…kenali wanita yang bernama Nur Ayuni Kamal, mana tau…boleh syer petua..hehehe

Gegar blog ke 134 - msyara diary

Bila aku GEGAR ke blog kepunyaan pelajar Poly Tech ini……aku rasa ingin dekat lagi dengannya!
 I LOVE MY BLOG...
Pelbagai pengalaman yang beliau hadapi saat bergelar pelajar, semoga beliau tabah dan bersemangat dalam menempuhi kehidupan

Jom!!! GEGAR kesana pula…
Tak kenal maka tak cinta?? Kan~~

Gegar blog ke 133- cerita ceriti kisah hidup cik siti

“da name is Siti Fatimah.. is studying at Allianze College of Medical Sciences in Doctor of Medicine UKM... born on 23rd September 1991... anak jati Pulau Pinang.. everything is possible for me...
cerita ceriti kisah hidup cik siti 
****************
Ingatkan aku GEGAR blog penyanyi yang bernama ct..heheheh,. gurau jer yer cik siti…Kak pun pangkal nama Siti gak…

Jom kawan-kawan kita GEGAR sama-sama…sesekali ambil pengalaman bakal doctor…apa salahnya!

Gegar blog ke 132 – bicara si Gadis desa

“ouuchh cak!!hye,.selamat datang ke DESA PERMAI,.nama diberi nurul aini norazman,gadis desa tuh nama poyo ak kt dlm blog ni je.,sedang menuntut ilmu kt UiTM Segamat, BBA (HONS) MARKETING,.baru setahun jagung je.,Seremban adalah asal usul aku,.gila2 adalah cara aku,.hipokrit itu bukan aku,.muke ak mmg serius bile sorng2,.so jgn cop ak sombong tau,.blog ni hanya tmpat ak share ape yg ak rase or lalui,.terima kasih krn sudi intai blog aku,.tinggal kan jejak supaya ak leh jguk kowunk plak k,.tq (^^")

****************
sedikit pengenalan tentang blogger yang bernama Nurul Aini Norazman
BICARA SI GADIS DESA 
masih solo, wah!!! Kalau dah kata perempuan..
warna pelangi memang tak boleh dipisahkan..
aku suka warna pink dan unggu…
Aini pun sama…

Jom GEGAR sama-sama…

Giveaway All About Life


Ku puja-puja ku pujuk pujuk
Dah dapat ku bawa lari
Wahai geng blogger inginku rujuk
Jom kita berseloka ala-ala menari

Ke pasar nak cari ikan haruan
Singgah ke rumah En Maikel 
Aku nak beritahu dan war-warkan
Ada giveway terbaru dari en jamiel

Naik basikal bersama Puan raja
Alih-alih Eksiden jatuh terlungkup
Syarat penyertaan senang sahaja
Jom pakat join sebelum tarikh tutup


Korang kena follower syarat wajibnya
Kalau nak tag kawan boleh agaknya
Blog All Abaout Life tuan kedaungnya
B2B collection yang taja hadiahnya
 Klik Sini Untuk Penyertaan

PS: Wah!!!  malam minggu nie, aku pakat seloka pula…nak buat lagu mana, aku agak gila-gila, harap korang tak benci dan menyampah yer….heheheh
Jom………pakat join GA blogger All About Life, dan diulangi…hadiah disponser oleh B2B Collection..

Nie, aku coppy paste dari blog en jamiel yer…

Sempena anniversary kami (perkahwinan),
All About Life dan B2B Collection ingin memberi give away present kepada pembaca,
follower atau sesiapa sahaja yang mengetahui tentang kewujudan kami..
Syarat penyertaannya mudah sahaja.. Ikut je langkah yang diberikan..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Mac 2011..
Hadiah akan di sponser oleh B2B Collection..


Langkah 1:
Kena lah menjadi follower All About Life dan B2B Collection dulu..

Langkah 2:
Buat satu post berkenaan dengan GA ini dan sertakan banner di bawah.
Letakkan banner di side bar link anda. 
Link kan banner tersebut ke blog All About Life.

Langkah 3:
Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen