CITARASA RINDUAN

Friday, May 11, 2012

Sebab apa aku dah tak dapat nak BW?

Auto post (tuan rumah buzy)


Aku menghadapi masalah sejak beberapa minggu.. serius aku sedih sangat..... kawan-kawan, tolonglah.. macamana daku mahu komen kalau Vitiual Verification tu tak dapat dibaca...

Nak beritahu tuan rumah, tak ada ruang shotboz

13 ulasan:

diana said...

saya pun cukup lemah kalau termasuk dalan blog yang masih pakai word verification ni...
seksa..

Gen2Merah said...

patut pun akak ayu x pernah dah singgah2 tempat saya... hehehe..

Salam Jumaat yang ceria buat kak ayu sekeluarga

Munnafendy said...

blog mana tu kakayu? boleh jugak sy tolong smpaikan pesan,minta tolong of word verification tu....

sy pun lemah kalau kena verify..mata sy pun bkn normal sgt ni.. :p

jemarisuri said...

blog sapa ye...blog js tak kan!...sentiasa js sambut mesra kunjungan ayu kt blog tah apa2 tu..hehe

alinac lover said...

oh ada masalah ke kak

mama maman aka yana said...

oh.. mmg masalah.. harap bkn blog mama la tuh...

~ Cik Azz ~ said...

Blog saya takde benda alah tu.. Sebab sayapun tak suka nak tinggalkan komen kalau nampak benda alah tu..

Sila2 la singgah dan komen kat blog saya... :D

CT NoArIzAh ArIs said...

Terima kasih atas kunjungan ayu ptg tadi.

Sy sendiri pun tak berapa suka mengomen kat blog yg ada verify mcm tu selalunya baca je entry mereka...sesetengah takut kena spam blognya tu yg letak verify mcm tu.

Cik Pulau said...

akak.. sy pun tak suka ada benda alah ni.. kadang2 saya pangkah je.. errr..

Huda said...

blog kita takde word verification tu ayu,..bila2 free datang eh..

Acik Erna said...

salam ayu..kadng tu jugak mslah acik.

..::..aRe-Na..::.. said...

agak2 blog ana jd gitu x ehh?hehhee..

Hansyirah Takezur said...

cuba bukak guna browser internet len. takut mnjadi,

huhu.pling tak suka komen yg ada word verification tu.