Photobucket Photobucket

CITARASA RINDUAN

Saturday, March 12, 2011

Vlog Blogger Johor

Untuk makluman kepada blogger yang berminat untuk menyertai vlog bersama Blogger Cik Mat Gebu, ketetapan adalah seperti berikut

Tarikh          :           12 march 2010
Hari               :           sabtu
Masa              :           1.30 petang – 4.30 petang

Sekiranya berminat sila tingalkan komen anda, sebarang pertanyaan sila emailkan ke umairahayu@yahoo.com


76 ulasan:

Unknown said...

nak join....akak dah b'tau en.suami...insya'allah kami free pada tarikh tu.....harap2nya kali dapat lah jumpa blogger johor yer....

Tinta Emas said...

bestnye....

saya masih tak pasti boleh pergi atau tidak sbb ada byk rintangan....

kalau boleh diselesaikan...saya pun nak join...

bantalbucuk said...

kali ni kat johor pula ye.. :D

Cik Pulau said...

err.. all the best sume..
cik pulau tak dapat join.. lalala~ ^^,

Sis Lin said...

hehehe sis x sempat nak balas sms ayu td..tgh drive..
insya'allah sis dtg, cuma lewat sikit, sbb pg tu ada mesyuarat PIBG kat sekolah..mybe dlm jam 3-4pm bru sis sampai uma CMG kot... :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnyaa... 12hb ke? Emm.. mcm mustahil plak dpt join.. maybe blk kg kot, kirim salam buat semua johorean bloggers ya Yu.

kay_are said...

johor.. jauh nye .. x dapat r nak join.. huu

Murni Alfathunnisa said...

alahai....best lah depa...:)

Lelord said...

insyaallah akan kucuba

Yatie said...

Dah tanya dan pujuk En Hubby...rasa macam ok je..insyaAllah leh join...

YUL said...

gua keje la bro, rugi tak join vlog nie, hukhuk, dapat jumpa blogger2 otai2. peh!

hentian said...

apa dia vlog tu? bari ni dengar istilah tu. jawap kat cat box IM boleh ke?

Sha@Mama TinaAzra said...

alahai..tak free la 12hb tu.. teringinnya nak jumpa blogger johor!

kella said...

tak boleh join la kak... ada event ...hmmm

kak ayu sihat ke hari ni? :)
senyum sokmo ya! :)

aliza zeke said...

xpat nak join lah..keje lak.huhu

Siti Indrawati said...

Assalam Ayu..setelah memujuk rayu en abang alhamdulilah permintaan diperkenankan buat kali ke 2..syukur,gembira rasa dihatiku..

tomatokering said...

waahhh~best nih..ngan mat gebu plak tu.. :D

mekasheh sgt tau sudi gegar blog ceq..rasa sayang pulak bila jarang hupdate blog..tapi nak wat cane kan..huu

tengs sgt ! :D

ibuintan said...

tahniah pd semua blogger Johor yg join... mesti CMG masak best2 tu

Lelord said...

eheemmm

meh join
http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/03/lulu-caldina-1st-giveaway.html

Kak Mahh said...

Sabtu...akak keja lah

noie said...

macam best je bunyiknyer.. uhuhu tapi noie keje le

Kakcik Seroja said...

Blogger KL boleh join tak? :)

miloaiskurangmanis said...

salam ayu...
lompat mai blog iols kejap
ada tag for you dear!

muahhhhhhhhhh!~

wahida said...

huhuhu...apesal x de utk blogger KL? huwaaaa!!

azzey said...

Buat le kat kajang ni..:)

Unknown said...

akak join ke kak? wah nnti bole le tgk akak ek~

Unknown said...

kak lieya--
alhamdullilah...moga dapat lah kita gathering sambil hilangkan rindu

cikgu CTe--
moga urusan semua dipermudahkan...bukan senang nak diadakan gathering macam nie.jom...


bantalbucuk--
jom dik...join sama2

cik pulau--
jomlah.....ambil cuti turun jb

MM--
ayu doakan MM sklrg dapat luangkan masa...teringin nak jumpa MM....heheheh


kay_are--
moga2 ben akan buat vlog di setiap negeri...amin


siti murni--
ben pun orang penang. doakan satu hari dia nak buat vlog disana pula


kak yatie--
alhamdullilah.....syukur..ayu lah orang pertama yang happy sangat2 bila kak yatie dapat kesana nanti

yul--
doakan gathering ini berjalan dgn lancar yer

IM--
vlog nie ala2 you tube...kiranya ada buat video (rakaman)..jom..bawa ibusuri

kella--
ala....................sedihnya..tak apa lai kali eik


aliza--
tak mengapa..mana tau satu hari nanti


Mak et--
sungguh???? wah!! besua untuk kali ke 2..syukur2


ibuintan--
ada rakaman dan cara2 memasak kek


kak lelord--
join yer...ayu doakan en suamimu dapat menyelesaikan urusan dan free tarikh tersebut


zmah--
tak mengapa..doakan gathering nie berjalan dgn lancar

noie--
petang nak datang pun okey jer..jom


kakcik--
boleh................no hal...jom..


iols--
wah......2 orang tag daku..thanks..insyallah ayu join

wahida--
ada....ada.....tempohari buat kat KLCC kan??? jom..join sama2 kat sini (JB)

Unknown said...

yong--
insyallah...kak join..moga2 tak ada rintangan...nak ajak yong. jauh sangat...

azian said...

akak...
insya ALLAH...kami dtg dr jengka k...jauh tuh...hehehehe...nnt kita borak2 panjang yer...

Unknown said...

azian--
kalau awak tak ada..hilang seri cik mat nk memasak..hehehe

Kak Amy said...

alahai sis jauh naw la..kalau ikutkan hati memang nak join tapi nak uat cam ner jarak yang memisahkan kita..cewahhh!! hehe...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

xdapat nak join kak sebab hari sabtu tu ada program universiti di jb.. =(

Melur Jelita said...

Akhirnya Cik Mat Gebu muncul juga..he he he

Unknown said...

amy--
itulah..kalau dekat mmg dah lama ayu PM di Fb...teringin nak jumpa kawan2 rapat di blog

iqbal--
okey....ingat dapat dapat bersua awak

melur jelita--
alhamdullilah...jom bersua beliau...

Sunah Sakura said...

waaaaaa....kak ayu! nak gi! huhuhu....tapi cane nak gi...:(

akak meh amek saya! hahaha~

Unknown said...

Sunnah--
alahai..............nak ambil kat hentian mana yang!!!!!!!!

bas no berapa. apa no platnya

Sunah Sakura said...

ala....meh la amek saya kat skudai...:p (jauh benor..hahaha!)

akak gi ke? ala.......jelesnye..da dekat sangat dah..huhuhu

Unknown said...

sunnah..
wat!!!!!!!!!!!!!!
awak duk skudai ker?
wah,...kak lalu ikut felda inas..alahai harap2 sunnah dapat join yer dik...nanti kita konvoi kat tesco kulai.
tak pun kak ambil awak kat teminal bas kulaijaya

alexayussida said...

wahh bestnyeee..leh jupe CMG:) akak pegi ke?

thanks akak bagi nasihat kt post saya tu:)

Unknown said...

YANG--
KAK PI........

sama2..harap sangat awak hadapi dengan seyuman setiap dugaan utk awak

Sunah Sakura said...

terminal bas kulaijaya ek..nanti saya try tanya housemate saya dulu macam mana nak pi sana..hehe...macam best jek nak jumpa akak~ wawawa~~

Unknown said...

sunnah..good idea...kak ambil awak kat sana

nur said...

wah seronoknye nanti ye..
JOM KE: ALL IN ONE

~..Lesung Batu..~ said...

ala nak pegi jugak,,, tp mcm tak dapat je,, dh nak balik penang next week,,huhuhu kal0 diz week ok la ada kt seremban lagi..(mcm dkt je kan..=p)

Unknown said...

Assalamualaikum Ayu...

Bertempat dimana? Johor Bahru Ke?

ckLah @xiiinam said...

Selamat bertemu mesra...

Syira Qahira said...

salam

erk? org ganu boleh tak joint tu..hahah...jauh la nak p..hehhe

Unknown said...

nur--
isyallah..moga2 semuanya berjalan dg sucess

amalina--
kak doakan awak dpt join yer dik

kaklin--
waalaikumusalam
sedenak..kak PM FB ayu if nak ke sana yer

cklah--
amin........

syira--
wsalam..........boleh dialukan...jom..

mamawana said...

Assalam,

Buat Vblog kat Johor...jauh tuu... best kan kalu dpt join.

eelobor said...

wah...dasyat ko sekarang yer...

Ce'gu JAERA said...

syioknya blogger2 johor ni kan..

Unknown said...

mamawana--
wsalam..
insyallah..kata ben..setiap negeri dia nak pi....nantikan di tempat kak yer

eelobor--
jom beb......dasyat benda beb??

gen2merah--
cikgu, doakan kalau ben nak buat kat sabah/sarawak pulak yer

Izan Ishak said...

bestnya ayu...

rasanya izan tak dpt join sbb hari tu anak sedara en hubby kawen kat kluang... doakan moga semuanya berjalan lancar ye.

*thanks singgah belog izan n folo ye. izan pun dah belog ayu ni dlm list geng mama.

Unknown said...

izan--
tak mengapa...
kalau ada kesempatan bakal ada lagi....
mana tau kan??
terima kasih yer

Unknown said...

ops.. tempatnye dimana. kalu dekat boleh jgk terjah.. =)

Unknown said...

EB--
di sedenak

NadiRah said...

nak join!!! UTM dekat jer dgn sedenak..huhu

Zana_MamaBatrice said...

kak ayu
apa vblog tu kak?
gathering ke nie...
mcm best jer...

tengok ler mcm mana..rasa cam nak join
nak kenal ngan blogger2 dari johor..
asyik dok bergathering ngan blogger kl jer...he he he

letak ler info lagi kak
kalau nak join mcm mana?

Unknown said...

nazirah--
jom..kamu kenal blogger sunnah tak
?? dia pun nak join tau

zana--
wah!!! suka2...vlog nie video..so ada pengambaran...
okey...kak akan buat etry utk konvoi sama2....nanti join tau

Norasyiqin said...

waaahhh~~
best nye,,


:)




www.storymoryiqin.blogspot.com

anntaj said...

bestnya..

Farhan Zulhusmi said...

ala...sy jauh....kt johor???
ala...boleh ke nak ge...cm best....

Unknown said...

jauhnye..
tak dapat nak join..:)

erienz said...

Assalammualaikum ayu....sori rin x sempat lagi balas msg ayu...sbb x leh nak confrm lagi nak gi @ x...rasanye ada kenduri kawin 12hb tu...

Unknown said...

iqin--
jom..join sama-sama

anntaj--
jom meramaikan da merapatkan ukhwah

farhan--
natikan kemunculan vlog ben di kawasan adik yer....tapi kalau teringin nak ke rumah CMG...jom....

diana--
nantikan ben dan sahabat blogegr buat vlog disetiap negeri yer

erin--
waalaikumusalam..
tak apa...tapikan, vlog tu makan masa panjang..
mailah datang gak..sebelum jam 5 petang

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam ayu..jauhnya ke johorrrr!!!kim salam aje kt semua blogger johor yer...bestnya gede2 gitu!

Unknown said...

wsalam..kak atie

tu lah..nantikan kemunculan ben di setiap negeri yer..
insyallah..

hysman said...

johor buat kat mane kak?

maszmadi said...

hm, nak tanye soklan same nyag hysman, wat kat ner?.. rasa2 nye x blik kg ujung minggu nie.. huhu x dapat join..

estee_8980 said...

salam...

bestnye bila dh otai dlm dunia blog ni kan..
saya masih baru...
dan masih tercari2 kawan dlm dunia maya...

jemput singgah ke blog saya dan kalau sudi jemput jadi follower saya di : estee8980.blogspot.com

thanks..salam perkenalan...

fashah84 said...

salam ziarah..

bestnyer...sape2 pon bleh join ker?teringin nk join,ye ler,hr2 dok ngadap resepi mat gebu..alangkah bahagianya kalo dapat jupa face 2 face ni..:-)

CiKaLi said...

sy cnfrim g sis!!!~

AngahSayang2314 said...

angah layak tak??

Raden said...

wah..leh jadik artis la camni ek?
tp..buley ke..br 1st time jengah blog nie..
pengalaman 20 minit berdepan dengan orang gila

Masrini Karim said...

alamak..ape nama kampung cik mat tu kak ayu...map pun tatau la...nak pergi..nak pergi..xnak g traning bola..nakk g g vloggggggg

Misz Jaja said...

alahaiii.. baru terbaca n3 ni.. huhu.. dh jam 4.50pm pon.. sedih².. xdpt join vlog johor...