Photobucket Photobucket

CITARASA RINDUAN

Tuesday, December 27, 2011

Blogger ini mencari blogger wanita sahaja...

Buat semua blogger wanita.. jeng2.. nie tak kisahlah blogger wanita yang berstatus apa ya, puan ker, cik ker...….

Ini peluang anda untuk mempunyai sahabat blogger yang ramai..

Kalau nak tau, macamana caranya klik sini

Dunia Hidupku... P@kcikLie

Blogger hensem.. eh!! Marah puan Isterinya nanti… hahhhahaha, blogger PCL dok cari anda.. jom meramaikan..


19 ulasan:

bujal X said...

saya da otomatik masuk carta~keh keh~~

Kakcik Seroja said...

Nanti kakcik pergi intai2 kejap. :)

Unknown said...

bujal--
hahhhhhh.. skandal

Unknown said...

kakcik--
jom meramaikan

Unknown said...

kurang hensem takpe tak join..hehehe

Unknown said...

abah khalisha--
eh.. ada kategori lelaki..
jemput masuk blog PCL

Acik Erna said...

ayu..nasib baik ayu kata tak kisah status..kot tak takut acik tak boleh nak join..dah lebih had usia..he he

faraherda.razalan said...

Ayu, Pakcik Lie mmg cute la!

=p

Unknown said...

acik erna-
jom acik meramaikan

fara--
jeng2.....

Dr K said...

bahaya kalau BUjal copy paste list tu!! hahahaha

Unknown said...

dah join dah....

PCL said...

haha Syukur Alhamdulillah...baik punya kawan, jauh tu nk ziarah secara realiti...tingin nk jmp abg zalie. ..ada persamaan nama di hujungnya.

Terima Kasih CR tlh mewar-warkan dgn baik sekali.

Sunah Sakura said...

saya..saya...saya kanak2 lagi... :p

mas saari said...

menarik ni...nak tengoklah kejap!

Kella said...

mari mari... serbu... =)

Kakzakie Purvit said...

Kakak nama je lelaki tapi tetap wanita tau:)Dah letak kakak kat depan nama kakak...

Queenie said...

naper dah klik2 tapi takleh gak ayu?

Queenie said...

oops dah boleh ayu, tadi salah klik daa...tapi...tak cukup syarat, ker tak paham? huhu

LM said...

wahh bestnyer