Photobucket Photobucket

CITARASA RINDUAN

Tuesday, December 28, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Korang mahukan barangan IKEA RM 111.11 menjadi pelengkap kehidupan anda??

Anda mahukan, blogger yang bakal menjadi doctor menjadi follower anda??

Anda mahukan pengalaman mahupun pengetahuan bakal doctor itu menyinari hidup anda??

1 Hadiah Utama:

Table Lamp IKEA...

10 hadiah saguhati:


Jika mahu……jom join GiveAway beliau, hadiah macam diatas yer…tak susah tau….senang jer, ayu pun dapat tag dari kak lelord a.k.a mamanajlaa..terima kasih yer kak lelord atas tag anda..

Jom kita join GA ini ramai-ramai…..

1. Jadi Followers eqbalzack.com. done

2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Blogger eqbal hanya satu.

Bukan dua, tiga mahupun beribu-beribu batu

Ayu join GA sebab ditag oleh mama lelord yang jauh di doha tu

Harap-harap mengeratkan silaturahim antara kita-kitu..

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com. done

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.

Blogger eelobor

5. Tinggalkan link anda pada entry ini. done

Tarikh Tutup:

1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan:

1.1.11 jam 11.11 pagi

Nampaknya abang eqbal dah suka main angka 1….(abang eq,,itu hari ulang kelahiran en zalie tau……) karang bagi hadiah khas untuk kami yer…hahahahaha…

11 ulasan:

Lelord said...

good luck

Unknown said...

good luck ayu...akak pun dah join.. :)

eelobor said...

hahahaha, adakah orang yang kena tag nie wajib kena buat gak nie?

Unknown said...

kak lelord--
thanks

Unknown said...

kak lia--
tu dia...peweeet....kak memang handal...walau sarat sempat join..all the best kak lia

Unknown said...

eelobor--
wajib????

hehehehe...wajib tau...
just fun..enjoy utk tahun baru..mana tau rezeki awak

Unknown said...

salam..

kak ayu...sr tag kak ayu ni..

Unknown said...

salam..kak ayu

sr tag kak ayu

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2010/12/contest-kenangan-terindah-2010.html

apdm said...

salam

kak hadiah dia memag kaw kau nye..


semoga akak bertuah yea kak :D

Kengkawan said...

gud luck ayu

eija_sweetmama said...

good luck ayu..

eija pun dh joint sbb mmg sgt tertarik dgn hadiah dia..hehe..