CITARASA RINDUAN

Sunday, June 30, 2013

Satu penghargaan bila Dato Siti Nurhaliza mencuba resepi di blog Citarasa Rinduan

Instagram Dato Siti Nurhaliza pada jam 7.34 (30 Jun 2013)

(Daku copy semula Ayat Dato " Disinilah Ct dapat resepi puding oreo...siapa-siapa nak cuba silalah, thanks You Very Much ruhayurazali. luv it!)

Alhamdullilah, sebenarnya sudah hampir sebulan blog CR tidak bernyawa, kengkangan masa buat daku terpaksa membiarkan blog CR tanpa entry dan resepi baru, Syukur, kuasa Allah malam ini ku terima berita gembira. Buat Dato terima kasih kerana sudi mencuba resepi puding Oreo Bercoklat, klik SINI untuk sahabat- sahabat yang lain ingin  cuba membuat puding oreo ini.

Terima Kasih Allah, terima kasih kepada sahabatku blogger Jaja dan blogger-blogger yang memberi tahu akan berita terbaru ini, Hanya Allah yang membalas jasa baik kalian.. Syukran!!

(thanks Jaja kerana sudi copy semula ke whatapss Ayu)


42 ulasan:

Lydia Miza said...

Wahh mmg hebat blog kak ayu

rinduan citarasa said...

@lydia:
ameen.. syukran. Blog adik apa kurangnya

aNa d'sKoDenG said...

jemput dato ct g cr plak ayuuuu..

rinduan citarasa said...

@Ana:
ameen... lompat kataklah daku

wahida said...

Wah ayu...glemer tau...tahniah ayu..lepas ni share lg resepi best2 tau...nk try la resepi ayu ni...

rinduan citarasa said...

@wahida:
alhamdullilah..thanks ssgt.. in shaa Allah Ayu cuba y terbaik

adzairdawati makdara said...

WOW.. congrats :)

Mat Gebu said...

waaa...tumpang bangga sama..tahniah ayu!!.....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salma Ayu..tahniah,retis try resepi(^_^)

rinduan citarasa said...

@Adzairdawati MAkdara:
thanks kak.

rinduan citarasa said...

@MAt Gebu:
terima kasih CMG, berkat sokongan kawan2 terutama cik mat..
thanks

rinduan citarasa said...

@Azatiesayang:
sama2 kembali kak. Ayu juga xsangka.. Thanks Allah

Murni Alfathunnisa said...

tahniah sekali lagi ayu... :-)

Acik Erna said...

Tahniah ayu

Teena Tna said...

Tahniah kak !

ros_reeza said...

tahniah kak. ada baca gak kat instagram tadi...

ros_reeza said...
This comment has been removed by the author.
ros_reeza said...

Salam perkenalan kak. Ros follow sini.. banyak resepi menarik :-)

Nur-nba said...

Tahniah Ayu.. Tumpang happy juga.. ;)

ibh_sue said...

Td tengok sha up.Waahh..tumpang bangga tau :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wow!!. Happy for you.
Pasni Ayu kena kongsi byk lg resepi ye, mana tau ramai celebrity lain plak yg mencuba.

ismaliana sulaiman said...

akak tumpang gembira & bangga... :) tahniah sekali lagi (w'pun dah b'kali2 ucap tahniah...nak jugak ucap lagi... heheheee )

ejaescobart said...

Yeah!!! Suke suke.. kawan eja jadi glemer.. nak tumpang glemer jugak... ahaks!!

Sutera Syifa said...

wah glemernya kak ayu..smpai mimpi2 dato siti dtg cr ye.

Kniedaz said...

wah..boleh cuba juga nanti ni hehe

Huszaini Haron said...

tahniah! menarik!!! sedapnyaaaa!!!

Rosniena said...

terbaik!!

FnF Simple Life said...

rajin dato' ct memasak kan...hehehe...memang terbaiklah ...congrats ye ;)

Ratu Hatiku said...

Tahniah Ayu...nak cuba jugaklah.. :D

Syue Mustafa said...

Tahniah Ayu. Lama tak menjenguk kat sini, Ayu dah berumah baru plak. :)

JunAina said...

Wahhh...best2. Glamer jap Ayu.

aDisH.sHidA said...

tahniah awak.....percaya la....

IBU GEBU said...

Tahniah Ayu!

IBU GEBU said...

Tahniah Ayu!

Izan Ishak said...

izan pun tumpang bangga ayu... mesti blog ayu pun akan meletup2 pasni.

Jelita Lara said...

Tahniah sis,....

*SiRibenMerah said...

ehem ehem.. hye retisss~

norhidana miswan said...

ehem... nampaknyer tak blh tinggal blog lama2, sbb dh apa peminat baru kak... dato ct lg

mama maman aka yana said...

tumpang seronok yer ayu.. hehe

Ummi said...

Assalam Ayu...waaahh ni sudah bagus, Dato CT pun dah cuba, mesti DK tersenyum telan puding tu...pasni mesti byk lg resepi Ayu digali oleh Dato CT tuuuu...tahniaaah Ayu, tumpang vanggaaa akak... ^__^

AzieFirdaus Kamarudin said...

wah...blog kak ayu berwajah baru..so sweetttttttt ;)

senyumSOYA said...

waaaa.... bley cuba pasni ^^ hehehhe