CITARASA RINDUAN

Sunday, January 17, 2010

my blog

salam.....
malam2 pun aku cuba lagi nak melancarkan lagi ilmu menulis dalam blog nie....maklumlah aku lum bubuh nama yg sesuai utk blog nie...apa kata kalau aku letak my dairy,my luv,my blog....em...mcm tak best jer......

oleh kerana mmg aku jenis yg suka menulis.....menulis tanpa jemu2 aku nak buat bubuh nama blog nie atas saranan member2 facebook ku.....hope ada yang sudi letak nama blog ku ini...senang aku nak panggil....maklumlah dah biasa berbual dengan org...bertemu muka..alih2 nak buat blog...wajib aku letak namayang sesuai....

so,aku nak letak esok atas cadangan kawan2 FB.....

sekian
(balik dari kedai)
11.05malam

0 ulasan: