CITARASA RINDUAN

Tuesday, July 6, 2010

AKU PUN PERASAN...

Assalamualaikum...nie baru jer balik dari hospital pakar ismail, Johor...terperasan dengan masalah yang dihadapi oleh BEN ASHAARI dan ABANG EE... so....aku pun perasan apa yang mereka rasai....alahai.....sah2x.....blogspot buat hal...komen dari kekawan tak publish...alahai........(berapa banyak alahai daa.....), lantaklah eik...janji aku dapat berblog....

Nie nak kabor nie...(atleast malam nie akulah insan yang paling happy selepas ibubapa en zalie)....buat pengetahuan korang, en. zalie dah ditukarkan dari ICU ke HDW...kalau kat pakar putri depa bahasakan HDU....apa-apalah....yang pasti inilah berita yang aku nak kongsi ngan korang..

PS: ALHAMDULLILAH, berkat doa kalian dan setiap kata-kata semangat korang yang buatkan aku terus menjadi wanita besi......(eik besi?....em....tak apalah janji aku tabah dan bersemangat)

10 ulasan:

IbU aDaNa & aZhad said...

alhamdulillah ....:)

CuteOven said...

salam ayu..syukur Alhamdulillah..semoga cepat sembuh..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ina...

terima kasih..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam cute oven..

terima kasih atas kata-kata semangat awak....amin..semoga keadaan menjadi seperti dahulu..

MAS ( DUNIAKU ) said...

syukur alhamdudillah, moga en zalie kembali sihat seperti biasa..

Zaidah said...

alhamdulillah

Yatie said...

Salam Ayu,
Syukur alhamdulillah....moga En Zalie cepat sembuh...

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah ayu..semoga en zalie akan bertambah sihat dr semasa ke semasa...n ayu terus cekal & tabah.

kella said...

tiada kata lain selain syukur alhamdulillah...!

kak ayu apa kata jadi bionic women! heheheh... wanita besi, kang keras sangat lak! heheheh..

apa pun, gembira tengok kak ayu dok update blog ni, atleast kita tahu keadaan kak ayu kat sana..

hugss...

akuchey said...

semoga cepat sembuh la ayu.sabar dan tabah no...