CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 28, 2010

RINDU DENGAN SAHABAT FB dan BLOGGER

Assalamualaikum...

tak tergambar kerinduan aku dengan para sahabat sekalian.....rasanya dah setengah bulan aku tak dapat online...hanya titip pesanan SMS dengan sahabat FB atau Blogger yang ada nombor telefon sebagai satu alat perhubungan untuk bertukar-tukar khabar...

ku doakan kalian semua sentiasa ceria

setiap pengalaman aku di hospital ini...aku tulis di program microsoft word....akan aku publish satu persatu...

PS: brodband tak ada...nie dapat ikhsan dari pelajar INSTEDT, Hamizah.....tq sayang............

10 ulasan:

A-Y-I-E said...

dia lawa tak???
kalau lawa.. kitorang nak datang..

erkk.. ayie cakap kitorang ek??

Huhuhuhuhh

I have suprise 4u...

btw.. boleh tak nyatakan waktu-waktu melawat?? kalau xleh on9... i hope u can sms me:D

Lelord said...

ayie : ahahahaha ade jek sambil nyelam minum air kan..kan...

pe kata so banje ayu broadband hehehhe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ayie...kamu mmg nakal..kamu kena datang time isnin - jumaat..kalau hujung minggu students cuti....hahahah

time melawat:-

12.30 tengahari - 2 petang
4.30 petang - 7 malam

suprise?......apa kah itu?.........

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord...tq sms ayu dr qatar...

rindu sesangat kat najla n sis

ayie mmg bijak......hahahahah....nakal kan, kalau dia belanjer b,band alamatnya...en zalie tak terjaga n teruruslah......

Nur Hawa Mohd Zin said...

Rindu kat ayu jugak...tak pe kak..kami sentiasa ada beri sokongan dan doakan terbaik untuk akak...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe...
rindunya..

tq sayang......

JaJa'Z said...

hai ayu..lama rasanya kita tak berjumpa kat dunia blog ni kan..doa jaja semoga semua sihat dlm rahmatnya ok...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja...

ayu oun rindu sama kamu....

tq yer...cayang kamu....

EiJa ZaQuaN said...

mmg terasa mcm lama ayu x online....w/pun sbnrnya br 2 minggu..hopefully ayu n family bertambah okey. miss u to..:)

kella said...

oh.. kak ayu juga baru update saje ya...

kak ayu minta no telefon boleh!?

:)