CITARASA RINDUAN

Friday, July 30, 2010

SOKONGAN MORAL

Syoknya, ari nie family en zalie datang…ada mijah, rusdy, abah dan mak mertua, baby (my lovely sister), jua kunjungan dari orang kampong iaitu en isa dan nenek eton. Opss…pakcik aku iaitu pak ngah, Mak ngah dan cucu sulungnya, kebetulan anakknya iaitu sepupuku yang menghidapi kansel paru-paru…buat kelakar sesangat sebab mak ngah dah berkampung disini selama 3 hari…aku pulak 5 hari..satu bumbung namun tak pernah bersua…hehehehh (luas sungguh hospital nie)

Tak lupa kunjungan sepupuku Zizi…anak wak lah…(PS: kerja di public bank bahagian Insurans ada sesiapa nak join…nie khas untuk 35 tahun kebawah…untuk medical card hanya rm 185 sebulan…berbaloi-baloi)

Umai datang gak,. Alahai…sedih sungguh melihat anak kesayanganku nie…majuk ngan aku…sebab dia kata Ibu tak sayang dia lagi…(Hanya Allah yang tahu betapa sayangnya aku kat dia, namun aku tak boleh berenggang walau seminit dengan abahmu sayang…Insyallah…kamu doakan kesihatan abahmu bertambah baik ya….Ibu dan abah bukan sahaja menyayangimu malah…semuanya yang ada pada kami hanya untukmu sayang…..)

PS sekali lagi sahabatku Idah dan anaknya Damia membantu aku menguruskan Umai…main di playground sebelum dia perasan ibunya akan meninggalkan Umai untuk sekali lagi.

4 ulasan:

Mamamya said...

doa kami sekeluarga semoga zalie cpt sembuh & ayu sentiasa kuat semangat & bersabar yer....

MAS ( DUNIAKU ) said...

moga en zalie cepat2 sembuh dan ayu sentiasa bersabar dan kuat semangat..

kella said...

kak ayu... kehadiran mereka memang akan menambahkan lagi kekuatan kak ayu kan! smoga kak ayu terus dan tetap kuat.

kita semua mendoakan yang terbaik untuk suami dan sekeluarga..

Lelord said...

akak doakan moga en.zalie cepat sembuh...