CITARASA RINDUAN

Tuesday, August 14, 2012

Puas walau letih

Rasa letih terubat bila lihat hasilnya..... Baru alihkan 2 pasu.. Masukkan tanah. Tuang pokok palma merah dah rasa tulang mahu patah... Hehehe.. Dulu2 gagah jer.. Sekarang dah rasa tua benor .....

Nak buat halwa dan jeruk sudah tentu makan masa. Nak buat sayur betik banyak giler. Panggil 3kampung comfirm xabis dimakan.... Nak peram buat buah betik masak agak-agak menjadi ker?.

PS: KREDIT TO JIRAN SEBELAH. CIK MAT  SEBAB TOLONG AYU ANGKAT 2POKOK PALMA  SEBELUM DIALIHKAN KE PASU. 

12 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim said...

kerja keras sungguh, rehat2lah Ayu...

Citarasa Rinduan said...

Kak yus:
Nk rehat nie.. Ngantuk

CT NoArIzAh ArIs said...

Salam Ayu...pokok bunga hariraya ke tu... Biar ponek yg ponting hati pueh..boto x? :))

Citarasa Rinduan said...

Kak ct;
Heheeee. Nie dh terlepik ats katil. Hahaaaaa

Munnafendy said...

knp tak biar je betik tu masak atas pokok?

buat ulam sedap, masak air pun sedap~

Nazayiena said...

Byknya buah betik,masak tumis dgn udang kering pun sedap.

Kengkawan said...

wuishh take care kak, idak ke berat pasu tu

Nur-nba said...

Baik hati jiran Ayu.. Cantik dah laman tu.. Buah jeruk je betik tu...:)

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Ayu..
Lama sungguh kakya tidak meninggalkan jejak di sini.

Betik tu buatlah halwa Ayu..dah lama sungguh xnampak halwa betik..

Salam aidifitri Dari kakya sekeluarga
Maaf zahir batin

norhidana said...

hehhe msk sayur atau bt kerabu betik pastu sedekahkan utk berbuka kak

Mak Wardah said...

Salam Ayu, akak still keje...STRESSS tul, ayu dah rest ke? Langsir lama tu cantik ape?

man said...

kuatnya..tanam pokok..hehehe