CITARASA RINDUAN

Monday, August 27, 2012

Lama dah berhajat..


Blog Berabuk? penat dah nak mengemas.. lebih-lebih lagi time lepas raya, mood lari.. badan lemah... serba serbi tak menjadi..

Ikutkan lama dah hajat hati nak tutup blog nie. Tapi tulah.. kalau ada `sesuatu` yang ingin diluahkan.. sudah tentulah blog ini kembali bernyawa.. Kalu orang lain berblog dengan happy, ku taip entry apabila perasaan yang tak best tu muncul.... Hahahahha...

Tapi, buat pembaca setia blog CR, ada berita yang kurang best ingin ku kongsi.. buat masa ini.. Blog ini tidak akan seaktif dahulul. Maaf sangat-sangat ya.

Mudahan yang baik2 buat daku dan kita semua, sahabat yang sentiasa mengikuti blog CR.

Jom.. layan gambar marhaban semalam...


(Adakah lebaran mendatang kita akan bertemu?)

11 ulasan:

jemarisuri said...

la nape tu ayu..ngajuk ke?...hihi

selamat hari raya ayu...maaf zahir dan batin

anyss said...

Assalamualaikum,
Kita tidak pernah tahu apa bakal berlaku pada masa akan datang, namun tidak bererti kita patut berserah tanpa usaha.

Andai telah ditakdirkan, apa hendak dikata kerana Allah lagi tahu apa yang terbaik untuk kita...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin

kak tini (umialya) said...

jgn le gitu, sedih akak bacanya, xper.. kayuh pelan2, akakpun kdg2 tu mood ke laut

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kak Mirror pun pernah rasa mcm tu dulu masa blog kena hacked, tp bila sehari tak berblog bosan plak.

ieda said...

ayu nak kemana ??
ayu x sihat ke ??
ade je setia membaca blog ayu nie

take care dik
semoga di permudahkan dlm semua hal .. insyaallahhh

Kak Izan said...

Moga di permudahkanNya.. Amiinn

norhidana said...

semoga akak terus aktif berblog... semoga diberikan ruang n masa...

Rai said...

selamat hari raya ayu..

take your time..tapi jgnlah tutup terus.. :D

Kalamhati said...

Salam merdeka ayu?

emm semoga segalanya dipermudahkan..=)

qasehraihan said...

salam kmerdekaan k.ayu..

entry gambo raya..

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

Harun Ar said...

Apapun masa yang akan datang kita berserah padaNya, dan berharap lebih baek