CITARASA RINDUAN

Wednesday, August 1, 2012

Ramadhan ke 11: Aku cuba Instagram



Instagram - Fast, beautiful photo sharing for your iPhone

Assalamualaikum selamat petang sahabatku, kalau nak diikutkan aku tak berapa pandai tetang perisian terbaru IT, kalau dulu bila kenal beberapa perisian gambar contohnya seperti picasa, puas aku minta tolong kawan2 bagi URL nak download perisian tu... Kikikikiki

Sekarang nie rata-rata kawan2 semakin maju, syer gambar yang lebih mantop dan ceria. Kelass ko, bila lihat gambar kawan-kawan dalam FB cun habisss.... Rupanya depa guna perisian Instagram

Jadi, aku nak kongsi untuk kawan-kawan URL Instagram, korang boleh klik gambar kat atas tu ya, aku dah bagi link. (dan sebenarnya aku nie tak berapa nak pandai sangat, cuma nak syer apa yang ku pelajari)

Kat bawah nie beberapa keping gambar yang telah selamat ku syer dalam Instagramku, aku guna nick name RuhayuRazali, pada sesiapa yang ada Instagram.. bolehlah kita berkongsi gambar yang kita sama-sama snap.
(gambar tetang koleksi Ringgit Malaysia 1.00 yang kusimpan)

( Umai bersama buku Nombornya, gelak besor nila lihat Dinosaur umai yang warnanya macam tak cukup colour.. kuii..kui)

(Ini gambar pertama aku cuba, kurang menarik.. tapi bolehlah.. heheh)




17 ulasan:

Kesuma Angsana said...

wah dah berinstagram kawan kita ni !

Citarasa Rinduan said...

kesuma Angsana:

Kikikiki.. kawan ada.. ayu pun teringin.. hahhaa

jemarisuri said...

sama lah ayu js pun x berapa nk celik it...lum cuba lg guna aplikasi ni...hihi..

Knor said...

ASSALAMUALAIKUM AYU..LAMA TAK SINGGAH SINI.

SELAMAT BERPUASA..

BARU BALIK SHOPPING KE TU?

anyss said...

Assalamualaikum,
Kelassss kau Jah...ehhh, mak Jeeeemah! hu hu hu

Huda said...

nanti kita follow ayu, ayu follow kita la huda8379, kita pun baru nak berjinak2..

ibh_sue said...

Meh kita follow2..hehehee..Sekarang ni tgh hot dgn IG ni..heee

qasehraihan said...

waaa...istagram!..xpernah try ag ni..cne godek ntah..hehe

akak simpan duit2 tu eh..huhu

http://www.qasehraihan.blogspot.com/2012/08/duit-raya-duit-raya-duit-raya.html

eelobor said...

beb...duit RM1 yang atas sekali tuh bagi kat aku boleh? hahahahha

Aisy Nasiha said...

Ni namanya tahu perkembangan semasa. Org bckap nanti kita tahu, kan? Bgus la tauke CR ni, tgh sibuk pun mcm2 blja.

ieda said...

akk x pandai guna ..
macam mana ?? melalui ape ??
sedih kan akk x tau huhuh

teratak hati said...

wah..nanti nak folow la instagram ayu..

Hansyirah Takezur said...

perghh. sentap. xpernah lg berinstag! hehe

norhidana said...

dana tak penah berinstagram, camne yek kekdahneyr kak...

suke ngn instagram duit singgit tuh... lama dh tak nampak duit lama tuh...

Rai said...

berharga duit lama lama tu ayu.. collector mesti sanggup bayar mahal utk dapatkan duit lama tu..

Sharinginfoz said...

bagus gak simpan duit yang lama2

mamawana said...

kelasss gitu dah berinstagram