CITARASA RINDUAN

Monday, December 20, 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

  1. Header BEN ASHAARI BLOGimage
    • Tajuk : KENANGANKU SEBAGI BLOGGER ( JANGAN linkkan ke entri ini !!! Biar je tajuk tu begitu )

  1. Tarikh lahir blog anda .. 16 january 2009

  1. Punca kelahiran blog anda..Sebab tersangat lah suka dengan blog ben,time tu dok jadi peserta 100 wanita Top Ben Ashaari FB, kena memperkenalkan/promosi diri untuk berjaya..akhirnya akulah peserta yang berjaya bergelar TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI

  1. Orang pertama yang jadi follower anda kawan baikku, si Surina (sekarang dia dah tak aktif berblog, ben jadi follower ke 3)

  1. Entri pertama anda sebagai blogger permulaan

  1. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits Tak guna kerusi roda lagi

  1. Blogger pertama yang anda jumpa .. ben ashaari dan azila

  1. Blog yg anda minat .. cik mat gebu

  1. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger ingat lagi, saat ayu buat satu rombongan terjah ke teratak Cik Mat gebu, seronok sangat..kerana ramai juga blogger dan sahabat FB yang join..entry disini

  1. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger alhamdullilah., belum lagi ada kenangan pahit

  1. Impian anda terhadap blog anda ..ingin menambahkan lagi sahabat blogger dan merapatkan ukhwah…yang paling penting,..CITARASA RINDUAN semakin dikenali…amin

60 ulasan:

Marhaen Kacak said...

wahh..bny influence bro ben ek..hehe

My Little Diary said...

salam,

alhamdulillah dah dikenali pun.. hehe
semoga terus giat berblog!!

Citarasa Rinduan said...

salam ziaraj saudara marhaen--
saya bertapak didunia blogger asalnya dari ben..
rasanya kalau tak kenal dia di FB..saya masih dgn dunia saya, kawan lama..

syukur..bertemu rakan baru...terima kasih sahabat blogger

Citarasa Rinduan said...

MLD--
salam...
syukran....tapikan..ayu nak kedai ayu si citarasa rinduan semakin dikenali...insyallah

deqdeq said...

dah jumpa abg Ben...bestnya....mat gebu pun dah jumpa juga...ayu ni kira blogger yg hebat juga la ni...bestnya

kella said...

best la kak ayu dapat temui mereka yang hebat2 semuanya..
kak ayu kita pun hebat juga... :)

Citarasa Rinduan said...

deqdeq

syukur...bertemu blogger yang banyak beri inspirasi untuk berjaya bukan utk diri tapi untuk masa hadapan kami sekeluarga

ben dgn tak lokek beri ilmu
cik mat gebu yang selalu beri komentar ttg entry dan perjalanan liku kehidupan ayu

bukan itu sahaja...di bloglist ayu..semua blogger sangat spotting...
keluar masuk dgn komen yang menggalakan..
tahniah dan terima kasih utk mereka semua

Citarasa Rinduan said...

kella--
kamu lagi hebat

kak teringin nak temui kamu satu hari.insyallah

Kalamhati said...

yah!itu dia blogger otai dah keluarkan sejarah dia..
Sis adalah antara blogger yg terawal jenguk blog Kalamhati, tinggalkan komen dan support Kalamhati..

u r the best!Citarasa Rinduan is the best!

deqdeq said...

bestnya....nak juga jd mcm ayu...
kira ayu dh boleh berasa bangga dgn kejayaan blog ayu ni...

Sepatu Hijau said...

salam

alhamdulillah jalanan anda di permudahkan oleh DIA..

follow ur blog...

salam perkenalan dari blog abg ben ...

kella said...

kak ayu! nanti jgn lupa join contest emneya tu ya! deena punya contest.. :)

kita pun kenal kak ayu awal awal lagi.. kak ayu dari dulu sampai la sekarang jadi pengomen setia kita.. :)

azieazah said...

Tahniah AYU. Ternyata berblogging banyak memberikan perubahan kepada kehidupan dan diri AYU sendiri.

Apapun semoga dpat diteruskan segala yang positif itu.

Cuma diharapkan, supaya bersederhana dalam apa jua, baik tulisan atau pendapat. Kerana bukan semua orang suka pada apa yang kita tulis, juga bukan semua orang sama pendapat seperti pemikiran kita. — sekadar komen secara umum.

cek chun said...

lepas ni boleh la singgah kat kedai makan yer :)

Siti Safiyyah said...

first time dtg sini..mudah-mudahan cita-cita anda tercapai.amin :D

BEN ASHAARI said...

pergh...blog ayu dah jauh maju skang ..cayalaah .. semangat gini yang patut ada dalam blogger baru .. bermula dari tak tau apa itu blog !

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
otai??? jauh lagi
kalau ada jodoh. kita bersua yer..teringin nak jumpa kamu dgn cikgu iman dan eelobor, nanti kita seret kak azie azah sekali..kita makan ais krim...heheh

Citarasa Rinduan said...

deqdeq--
amin...kamu boleh jua bertemu mereka.minta pendapat mereka...

alhamdullilah..syukur sangat sbb kejayaan ayu adalah kejayaan bersama blogger yang banyak beri inspirasi ayu utk bergelar blogger tegar...

(tegar tu bagi kak ayu, rajin update, walaupun kak ayu ada masa dimalam hari sahaja..siang kak di citarasa rinduan)

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah sepatu hijau,
tadi masuk blog kamu..tak dapat komen..ada masalah dgn web..mungkin kak ayu salah klik link kot..

amin..semoga ukhwah kita berpanjangan

Citarasa Rinduan said...

kella--
kak ayu dah pi ke blog beliau.
adoiii kak ayu tak biasa dgn beliau..tak tahu apa yang harus diceritakan..nanti kak ayu cuba juga yer

deqdeq said...

mmg patutla akak berjaya mcm ni...sbb akak rajin..siang sibuk kt citarasa rinduan..malam plak tak lupa pd blog....mmg kena rajin kalau nak berjaya kan...tak ada kunci lain.

Syafiq Rosli said...

sis..keep it up!!:)

Citarasa Rinduan said...

sama-sama kak azie

anda,merupakan blogger yang paling rapat dgn ayu..
ayu anggap kita jiran sebelah tau..ingat tu..
ini ayu 20sen..
agak mengada2 dan gembing dengan seri bulan dan hisyam...

alhamdullilah.sentiasa dapat komen dr kak azie..terasa diri sangat rapat dgnmu...

ayu sangat memahami setiap teguran dan nasihat kak...sebab kaklah sumber inspirasi ayu berblog di samping sahbat blogger di bloglist citarasa rinduan

zie~azharizalira'z said...

salam~~sye blogger agk baru,,baru aktif sbena ny,,hehe,,salam kenal,,^^

Citarasa Rinduan said...

salam cek chun--
terima kasih...
sudi-sudi singgah yer

Nur Mudrikah said...

waaa..TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI tuh..salam ziarah

Citarasa Rinduan said...

salam siti saffiyyah--
terima kasih sudi singgah sini yer

alhamdullilah, syukran..semoga ramai sahabat, dan ramai yang sudi berkawan dgn ayu citarasa rindua

Citarasa Rinduan said...

salam ben--
terima kasih membantu ayu dalam dunia blog yer

memang banyak peningkatan...dari segi penghayatan bersahabat dialam blog..memang ayu rasa member dalam bloglist semuanya hebat-hebat termasuk dalam follower ayu

tapikan, memang betul..dulu zerro ilmu blog dari kacamata ayu..sekarang??? syukran....

TERIMA KASIH BEN!!

Citarasa Rinduan said...

DEQDEQ-
tapikan, pernah jugalah kak ayu nie kadangkala ada termood sikit..maklumlah..nak uruskan family...

nanti semakin lama kita bersahabat semakin lama kita akan rapat..insyallah

Citarasa Rinduan said...

salam zie

kak pun pernah sealiran dgn kamu..kak lagilah time dulu tak tahu apa2..syukur..dah semakin memahami dunia blog..

teruskan berblog yer..satu hari 1 entry pun dah memadai..

deqdeq said...

itu akak yg dh berkeluarga....DeQdEq yg solo molo nih pun mood terumbang ambing kdg2 tu..hehehe...malu je dgn akak...

insyaAllah, nk sgt kekalkan ukhwah yg dah terjalin ni...semoga satu hari dpt bersua muka...

Citarasa Rinduan said...

nur mudrikah--
itulah kenangan kak didunia FB...menjadi tempat pertama semasa ben buat contest...syukur....

Citarasa Rinduan said...

shafiq--
thanks yer...semoga kamu jua berjaya satu hari..insyallah

Citarasa Rinduan said...

deqdeq--
amin....semoga kita dirahmati dan dpat bersua

azila said...

salam..tahniah ayu..erm, bila ek nak p mkn kat Citarasa Rinduan neh:)

deqdeq said...

akak tima kasih byk...ni utk akak...
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/tak-sangka-dpt-masuk-bloglist-citarasa.html

Citarasa Rinduan said...

salam
azila...hehehheheh..suka ayu bila azila datang sini
insyallah...satu hari nanti kita borak sakan yer..
sambil layan pau....hehehe
dan mee bandung

Citarasa Rinduan said...

deqdeq

terima kasih yer..
sebenarnya sesiapa yang jasi follower kak..kak akan masukkan dalam bloglist citarasa rinduan..agar kak tahu apa entry terkini..

oh..bertuahnya kak ayu....terima kasih deqdeq

deqdeq said...

akak mmg best la...patut la akak leh berjaya....bertuah juga DeQdEq dpt bertemu akak...

Citarasa Rinduan said...

terima kasih deqdeq

Norfa Lyana said...

salam kenal disni dari norfa..
saya follo..semoga lebih erat ukhuwah antara kita..=)

http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/kenanganku-sebagai-blogger.html

Citarasa Rinduan said...

salam norfa--
terima kasih yer singgah sini,,

micky eyqa said...

wah.. mesti sis ayu nie dah terkenal kan macam blogger lain.. bestnye..

Lelord said...

pheeweeettt..adeh akak tertinggal ketapi

nak join gak..ni baru on9

Citarasa Rinduan said...

micky eyqa--
tak terkenal pun.blogger biasa jer..
memang diakui kak mmg zerro ttg blog..

maklumlah agak buzy dgn citarasa rinduan...
selamat berblog yer dik

Citarasa Rinduan said...

lelord--
kak...kayuh..kayuh...
no hal..ben open tu....

micky eyqa said...

tenkiu sis.. datang lah melawat blog saye yer.. if ada terkurang tue.. tunjuk ajar ye..

Citarasa Rinduan said...

micky--
kak dah kesana...nice blog

me suya said...

tahniah sis
moga terus success
suya join segmen ni jugakk,heeeeee

Nordin said...

wah, follow blog ni. salam sahabat dari blogger lain. hehehe

p/s: crawling from BA's blog

baju yang diperbuat dari spray

misz nana said...

teruskan berblogging :)

Zana :) said...

dtg dr belog BA .. teruskan brblogging ^^

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Tahniah ye Ayu. Semakin ramai follower dan semakin gigih berblogging......:)

Citarasa Rinduan said...

me suya--
sama-sama
semoga ukhwah berkekala

Citarasa Rinduan said...

nordin--
thanks follow blog sis
have a nice day

Citarasa Rinduan said...

zana--
terima kasih,,blog adik pun cun..
terima kasih kembali yer

Citarasa Rinduan said...

misz nana--
terima kasih
u too

Citarasa Rinduan said...

misz nana--
terima kasih
u too

Citarasa Rinduan said...

azzey--
alhamdullilah dr zerro ayu boleh belajar sedikit demi sedikit.
dahulu nothing abaut blog
thanks all my friends

farhaniza azman said...

salam perkenala... nice blog... nice story from u.... hehe.. im ur follower number 460..jom follow balik.

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/