CITARASA RINDUAN

Friday, December 17, 2010

Hari cuti, masa untuk???

Assalamualaikum…

Salam sejahtera…salam penghulu hari kepada semua umat islam dan para sahabatku sekalian…

Hari ini, walaupun citarasa rinduan bercuti…agak lewat aku update blog….maklumlah…banyak ooo nak kerjakan sessi membersihkan ruang rumah yang dah berselerak macam kapal karam…hehehhehe

Lagilah…musim hujan, baju diampaian dah macam pasar lambak…..banyak pakaian bergantungan….kalah pasaraya ada buat sales…heheheh

Petang ini, sessi memberi penghormatan kepada tubuh badan dah wajahku..…

Dah lama tak di beri bonus untuknya,,,,kulit muka pun sama….harus diberi bonus….so masa untuk meng`spa` dan meng`facial` rupa……

Malam karang kita jumpa lagi,

Maaflah kalau tak sempat nak jengah blog korang….yang tinggalkan komen dan sudi bertandang ke blog citarasa rinduan….terima kasih diucapkan….sesungguhnya tanpa korang….siapalah ayu si citarasa rinduan…???




PS: ayat agak tunggang langgang….nak ke pasar…masak…masak…

20 ulasan:

kella said...

wah... masa untuk ke spa dan facial....
manjakan diri nampak..
bagus tu..lama giler tak buat tu semua! last ialah masa kawin dulu je! hahahaha.. lama dah.. kesian kat badan kita ni.. hehehe...

apa pun, selamat brcuti ya kak sayang, moga semuanya berjalan lancar..

Lelord said...

pheeweet pasni halus mulus la

ainnoraini said...

selamat bercuti....
bestnye nak gi spa...sambil tu boleh merehat-rehatkan badan & minda...

kite pun dah lame tak gi buat facial..sibuk bebebor bln ni...

JaJa'Z said...

jaja tag ayu..jgn lupa check ek...

norhidana said...

amboi2... selamat merehatkan diri

eelobor said...

hehehe, bila dah abih meng"spa" dang meng"facial"kan muka tuh, ambik kamera, posing sndri & ambik gambar sndri yer. pastu jgn lupa upload serta buat entri terbaru. hihihii

Kengkawan said...

wahhh g spa.. i like!

maszmadi said...

hm, semoga lepas ni muka akan kembali ke asal.....

azian said...

kak ayu...
g le memanja manjakan diri..huhuhu!!!
jelesnyer...

alinac lover said...

hehehe

rehat2 la kak

Citarasa Rinduan said...

kella--
terima kasih yer...kak kan, dah hampir setahun juga tak manjakan diri,.kesian kan?...
so masa bagi bonus untuknya

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
hahahhaha...insyallah...kalau cantik pun bini siapa????

Citarasa Rinduan said...

ain--
jom..sama-sama kita bagi bonus kat tubuh badan..
syukur ada peluang untuk hujung tahun nie

Citarasa Rinduan said...

jaja--
thanks...ayu dah lihat..insyallah ayu join jugak

Citarasa Rinduan said...

dana--
amboi3x juga...

jom sama-sama sayang

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
lepas memanjakan diri...agak malu lah nak syer ngan kalian..

so....karang-kaeang lah ayu posing., mana tau..en zalie cemburu karang..

Citarasa Rinduan said...

kengkawan--
thanks singgah sini.
lama ayu tak kesana

Citarasa Rinduan said...

maszmadi--
hehehehhe.....
sebelum nie, rupa sama jer...hanya nak bagi bonus supaya sentiasa indah dihati en zalie

Citarasa Rinduan said...

azian--
jom..sama-sama....
jgn lupa eik, muaz dan bb bagi kak ayu jaga..gegeeegege

Citarasa Rinduan said...

yong--
tadikan..trtidur juga 1 jam.
hahahhahah