CITARASA RINDUAN

Saturday, December 11, 2010

Pelik sangat ker nama blog aku nih?

  1. Header Ben Ashaari Blog

Baik bos

  1. Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? dan linkkan ke entri ini ..

Baik bos

  1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..

Semestinya nama kedai makanku citarasa rinduan

  1. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..

Maksud- kalau korang singgah ke citarasa rinduan…sure korang rasa rindu nak singgah selalu….sambil blogging boleh lepaskan rindu..hehehehe

  1. Siapa orang kuat blog korang tu

Tak ada orang kuatlah ben, kalau tak silap aku berblog pun sebab suka celoteh ko berblog awal2 dulu…terus aku tertarik nak berblog…hingga saat ini.., ditambah ada kawan-kawan blogger yang best-best…..semua ada dalam bloglist citarasa rinduan..

  1. Angan angan terhadap blog tu ..

Nak terkenal macam blog ko, semestinya kedai citarasa rinduan dikenali juga…insyallah, semoga kekal selamanya..amin

  1. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa .

Tak kot, kalau tukar, sure kawan-kawan blogging tak tahu kewujudan citarasa rinduan di dunia…

  1. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?

Di yellow pager, eik..tak kot, dalam blog ko okey tak ben?....free kan??? hahaha

  1. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..

CIKGU IMAN (HOK SENGOTI)

  1. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan

Sebab citarasa rinduan perlu dikenali dan dihebah-hebahkan….selain citarasa rinduan PERLU dikenali diserantara dunia, bolehlah ayu tumpang glemor …


nak join segmen ben? sila klik sini

10 ulasan:

Ummi Hanie said...

Salam kenalan Ayu...

Saya pernah ke sini dulu2 tapi lama dah tak mai balik...:)

baru tau nama blog ni nama kedai makan...hurm mesti ayu ni pandai masak kan?

Citarasa Rinduan said...

salam kenal ummi..

ayu pun dah gubar bloglist..ayu nak save dan simpan dalam bloglist blog ummi...

bolehlah...memasak ikut selera pelanggan..

Mat Gebu said...

salam ayu...
Betul, kalau nak rindu lagi, dehakakan pes mee bandung macam mat gebu buat..hahaha..penggsannn!!..

Citarasa Rinduan said...

salam cik mat..
selamat berblog lagi yer..

suka ayu cik mat dah boleh berblog....

ps: derhaka tak kisah pun..janji ramai yang lebih tertawan dengan paste ku..hahahah

Si Gadis Semasa said...

citarasa rinduan ehh ? hehe . boleh buat saya rindu pulak nak singgah blog ni ! ^___^

Citarasa Rinduan said...

salam si gadis semasa

hehehhe, semoga dengan adanya segmen ini..bertambah rindu kamu kepada citarasa rinduan..

Nur Azila Ismail said...

akak oh akak :) hehe . zila teringin nak ke citarasa rinduan :) ,esti sedap nie

Citarasa Rinduan said...

azila..
mari......hehehhehee

azzey said...

Citarasa Rinduan; Saya join gak ni Ayu...:)

nur said...

owh.. join segmen ni ye.. nur joined segmen lagi satu,, tapi dua dua menarik.. suka ringkas2 je.. macam entry ni pun simple je.. if panjang2 takut org x sudi baca lak,,
ALL IN ONE