CITARASA RINDUAN

Tuesday, December 28, 2010

opoccot...........


Salam…

Syukur…syukur….

Rezeki dihujung bulan/di hujung tahun…

Selepas siapkan masakkan dicitarasa rinduan, dalam jam 10 lebih..terus balik rumah..

Tengah siapkan membasuh pakaian…umai memanggilku..katanya…ada orang datang

Aku terus capai tudung, kebetulan..en zalie ada diruang tamu..dia yang sambut tetamu…

Rupanya abang skynet datang ke rumah…

Berderau juga didadaku..sebab aku tak ada join contest lagi, dan en zalie tak ada beli barang secara online..dapat parcel dari mana pulak nie????? Jiwa aku dah kacau…hehehehhe

Belek parcel namaku…

Apa agaknya kandungan parcel tu..siap 2 buah parcel lagi…jeng-jeng…..

Suprisenya…

>
>
>
>
>
>
>
>suprise>
>
>>>
>
>
>
>
>


Tu dia….rupanya parcel tu merupakan susu percuma anmum Umai… aku ada isi borang percuma selepas raya aidilfitri…aku kumpulkan beberapa skop pencedok susu anmum… kemudian hantar ke syarikat anmum..

Dan tak sangka…aku dapat 2 kotak susu percuma..



PS:Syukur sangat, boleh save wang sikit, dapat 2 kotak susu…maksudnya seminggu tak perlu beli susu Umai..

Terima kasih anmum essential.

12 ulasan:

Mas said...

alhamdudillah....rezeki umai tu...rajin ayu hntr borang tu...

Citarasa Rinduan said...

mas--
syukur..
ayu hantar masa hari raya, tahun niekan ayu tak beraya..tu yang free masa di rumah..

rezeki akhir tahun..ingatkan tak dapat...heheheh

wahida said...

wah...bestnyer, dulu anak saya si abang minum anmum, tapi skrg minum dutch lady jek...anmum mahal banget...

Mama Janet said...

Rezeki jgn ditolak kan.....org dh bagi ambik Ayu.

Citarasa Rinduan said...

wahida--
awal dulu amsa umai bawah 1 tahun..beri dia NAN HA1..lagi mahal
ayu pernah ganti susu dugro

tapikan,memandangkan masa tu..umai ada alahan..ayu ganti anmum...terus serasi sampai sekarang

Citarasa Rinduan said...

mama janet--
setuju-setuju..
kalau dah syarikat anmum pelawa...so..ambil ajer...hehee

Miss Mirror a.k.a Sam said...

alhamdulilah...kengkadang rezeki yg Allah nak bagi dr sumber yg tak disangka-sangka.

Citarasa Rinduan said...

MM--
setuju...
ayu pun tak sangka dapat percuma susu umai...
save rm100..syukur-syukur

Mama Zara said...

rezeki...byk dah leh jimat tu kan :)

Entry Terkini:
Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?
Dunia Aku Ibu Muda - Ke'prihatin'an rakyat Malaysia di jalanraya & Anak

itu rezeki wehhh!

My Little Diary said...

salam,
wah... rezeki tu.. hehe

eelobor said...

rezeki....rezeki.....

cantik hiasan umah dia

azian said...

kak ayu...
bestnya umai dapat susu free...
saya tgh sedey ni muiz tak nak isap botol pastu susu saya mcm dah makin kurang plak...huhuhu!!!