CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 29, 2010

Hah!!sekali lagi.......

Kalau dah rezeki…nak buat macamana..memang rasa bertuah sungguh tahun 2010

Jam 11 pagi tadi..dapat lagi..kali nie abang skynet datang dengan lori, semalam hanya bekereta…

Aku yang sedang update Giveaway penyertaan kawan-kawan pun agak tersentak dengan bunyi lori yang agak kuat..ingatkan lori pasir…hehehheh

En zalie, kata..tu susu anmum lagi kot..

Aku, tersenyum-senyum…dah rezeki bang, ambil ajerlah….hehehehe

Yang best tu…2 kotak anmum free menyusul….so, ada 4 kotak anmum free..maksudnya…aku dah boleh sangat simpan RM….nak ke mana eik????


Hehehehehe..opss...birthday en zalie hampir tiba...aku nak hadiahkan apa eik??ada cadangan..kongsilah sama......

10 ulasan:

wahida said...

hadiahkan wallet!!

Citarasa Rinduan said...

wahida...

okey gak cdgnn tu..tq laling

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullillah..murah rezeki..

hadiah ape ye..mmg pening gak pikir hadiah ape nak bg kat asben..sbb tu kadang2 eija tanya direct jerk ape yg dia nak..hhehe..

tp mmg hadiah yg standart adalah jam tangan, wallet, kasut n baju la..hehe..

eelobor said...

bagi dia adiah bmw ker takpun mech.. hehehehe

Citarasa Rinduan said...

eija--
sangat pening..
dia tak suka material..maklumlah..dia beli sendiri..

ayu yang agak terpinga2,,agak buntu gitu..
tq atas cdgnn

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
menz yang ada pun dia tak suka drive..haram dia nak bawa...

ko, nie mcm aku kayo benor..
sabor2..kang ada aku, kejor ko sampai dapat......TUNGGU.

IMANSHAH said...

erm, apa yek..tshirt polo origional sekali..haish

Mas said...

alhamdudillah..murah rezeki umai....sape sangka yer ayu...

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
ada saiz yang extra saiz??

Citarasa Rinduan said...

mas--
alhadmullilah..memang rezeki umai..syukur.