CITARASA RINDUAN

Friday, December 17, 2010

My Header Contest tag dari Cikgu Jaja

Salam…

Terima kasih kepada cikgu jaja yang sudi tag ayu untuk join contest my header contest

Sebenarnya terharu bila cikgu jaja tag ayu, maklumlah..header citarasa rinduan pun agak simple…hanya memaparkan gambar pekerja citarasa rinduan…tak pulak ayu edit biar menarik gitu..hehehe

Gambar diambil kebetulan, sewaktu lepas ayu belanjer bawang-barang kedai….masa tu, tiada customer….so..kami ambil rancangan nak tangkap gambar buat kenangan….

So, untuk tag seterusnya ayu suka serahkan contest ini kepada:-

  1. Kella
  2. kalamhati
  3. Kak MM

Header blogger yang aku tag tu..memang cun tau...Untuk join contest ini sila klik sini

7 ulasan:

JaJa'Z said...

ayu lupa letak something..banner contest tu...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Thanks Ayu... Menarik contest ni tapi tak segan ke Akak nak join ni sebab header blog akak entah apa2 tah :D

Citarasa Rinduan said...

jaja--
thanks yer sampaikan info..

MM--
join jer, janji kita happy...heheheh
header ayu pun tak ada edit...heheheh

Kalamhati said...

Thanks Ayu sbb tag and remind pasal contest ni..kalu tak silap ummi sarah-najwan pun ada tag Kalamhati, tp dah lupa nak buat entry..huhu

kella said...

laa.. kak ayu! terima kasih! ala.. cam malu je nak join! header kita takda apa apa pun kak ayu? cun ke? ringkas je header kita tu.. ringkas sangat..
tapi kita anggap ini sebagai penghargaan, makanya kita akan join lah..
terima kasih ya kak ayu.. :)

Citarasa Rinduan said...

kella--
thanks yer sudi join..
sebenarnyakan...kak ayu teringat sangat aksi pic header kamu..sangat beremosi.

kak yakin kamu pasti memang

rieyana ynn said...

slmt pagi..makaseh ye juin contest yana good luck...;d