CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 27, 2011

Hari Rabu tanpa kata2? Aku nak syer juga....


Assalamualaikum….
Walau hari ini hari rabu tanpa kata-kata… aku tetap nak syer cerita dengan kalian juga..
Sebenarnya, dari awal pagi aku dah menemankan en zalie ke Hospital….ada apoinment beliau dengan pakar medical……
Syukur, hasil darah minggu lepas, bacaan kolestrol, asid urid, kencing manis dan darah tinggi normal.. kiranya tak sia-sia usahaku untuk suami tersayang…
Berat badan en zalie pun turun..; Syukur..
Apoinment akan datang adalah pada bulan 11… Yahoo!! Bolehlah en zalie beraya dengan aman dan tenteram tanpa rasa risau dan takut.. takut apa?? Takut nak menjamah lauk pauk raya.. hehehehhehe

PS: badan penat, mata pun rasa berat………. Aduh!! Kalau dapat tidur syoknya… tapi, kena jaga citarasa rinduan.. Tak apa…tak apa…. Petang karang jogging, hilanglah lemah-lemah kan???
~selingan: tak dapat nak BW, harap kawan2ku memahami~

28 ulasan:

~izan~ said...

faham je kak...akak mmg sgt sibuk..izan dpt bygkan berniaga makan ni..

tp akak still dpt beriadah..bagus tu kak =D

dan Alhamdulillah hasben akak takde apa2..semoga berterusan kesihatan yg baik itu berterusan..

cik cek said...

Alhamdulillah syukur...mesti Ayu org yg paling lega bila tahap kesihatan husband tersayang semakin baik...
Ayu pun kena jaga kesihatan jugak tau...bila berkesempatan berehat...rehatla secukupnya...take care Ayu....

p/s...nak join jogging ngan Ayulah...bdn2 ku sakit sume...:)

Citarasa Rinduan said...

izan--
terima kasih adikku....
syukur sangat2... doktor lee minta kami enjoy.. tapi beringat ttg kesihatan.. maksudnya, kak boleh beri en zalie mknn luar tapi kena ingat lah..

heheheh....


PS: bacaan gula hanya 5, darah tinggi 120/80.. syukur... asid urid doktor suruh bawah 500, insyallah.. kami akan cuba

Citarasa Rinduan said...

cik cek!!!!

wah!!!
datang sini eik... sure jet k.cek tersangkut bawah roket izan..
hehehe

hah!! jom2.. jam 6 petang eik, 1 jam

Sekamar Rindu said...

salam..

moga suami dah tak apa2...amin..:)

kakcik said...

Alhamdulillah, semoga kesihatan En Zalie akan bertambah baik dari hari ke hari. Amin. :)

Mommy Fara said...

Alhamdulillah. Semuanya berada dalam keadaan yg baik.

Wah, petang2 nak jogging? Saya nak juga mcm tu....tapi ade je alasan kan?

rosmina samin said...

Alhamdullillah :)

kapchai said...

Alhamdullilah..
tahniah

Along Maklong said...

alhamdulillah..
maklong pun tumpang gembira mendengarnya..

Mas said...

syukur alhamdudillah..
en zalie makin sihat...
mas pun tumpang gembira.....

Cik Ecah said...

Alhamdulillah...makin sihat en zalie k.ayu....hehe....

xper...ecah pun ber jer mula BW balik...setelah lame bercotiii haha ;p

cucu umie said...

alhamdulilah..yg pntg skrng suami sis dah berkurang sedikitkan..hehe boleh relax sikit mase raya nty tanpa perlu fikir pasal appoiment

cik cek said...

Ayu....

set aaa...pukul 6 ...jet kak cek sampai depan CR...he he he..:)

Yan said...

selamat berjogging ye Ayu..

Syue Mustafa said...

Semoga suami Ayu sembuh dari penyakitnya.

kasih suci said...

Alhamdulillah...tak sia2 usaha keras akak uruskan makan minum en Zalie dengan baik sekali...

seronok dengar perkembangan kesihatan en zalie yang semakin baik...semoga hari2 mendatang pon terus bertambah baik lagi...

eelobor said...

sudah menjadi hari rabu yang berkata2

Papa Mifz said...

hmmm...habis la nampak nye lauk2 di pagi raya en zalie sapu habis sorang...hehe

Queenie said...

amboi mak...dah letih2 pun masih larat jogging? kalau akak dah terbongkang dah..

ni mesti gara2 penangan ECPI water ni hah3...

Kalamhati said...

alhamdulillah..hepi baca khabar en zali..=)

Gen2Merah said...

syukurlah en Zali da menampakkan perubahan pada kesihatannya. beruntung dapat isteri yang tabah macam kak ayu

Adzrien Shoppe said...

nak jaga makan tapi lauk pauk sungguh menggoda..

cik pulau said...

Alhamdulillah..sumenya baik2 aje..
sumenya berkat doa akak..
en.zalie da makin pulih..^^,

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai Cak!

Ayu ni isteri yg solehah.. mudah2an syurga la tempatmu Ayu.. Amin.

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah syukur , amy doakan keputusan yang akan datang pun tetap sama dengan apa yang akak terima hari nie..

Dearie Pearls said...

no worry coz bila kak free pasti kak akan BW juga... hehehe..

rest enough...

zzzzzzzzzzzzzzz

kueh bakar said...

jum join kontest...