CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday (Part 4),~Selamat Hari Lahir pekerjaku Sina~



17 ulasan:

Queenie said...

happy b'day to Sina...

ayu, i love the way you appreciate her...keep it up dear!
kak Q.

Gen2Merah said...

selamat hari Jadi buat Sina.. napa tak upload gambarnya sekali kak.. teringin juga nak berkenalan dengan staff dan pekerja Citarasa Rinduan ni.. ehehe

senyumSOYA said...

waa.. best sape dpt jadi staff kak ayu..dapat kek!!

semoga makin bertambah maju bisnes akak..insyaALLAH~

diana said...

bagus nya majikan gini..
heheheh

Sunah Sakura said...

selamat hari lahir kepada pekerja akak.. :)

al-lavendari said...

terima kasih kerana mengunjungi dan meninggalkan jejak di blog puisi saya.

jemputlah masuk kontes berbalas pantun anjuran saya. tarikh tutup pada 16 Jun. alamatnya di sini ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2011/07/mari-masuk-kontes-ke-tiga-anjuran.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kirm salam sama sina
mawi pernahsinggah tak???

eelobor said...

bertuahnya dapat majikan cam ayu...

ibundo said...

slam ayu,
kek ayu buat sendiri?

sissyira said...

salam

ala kak, besday kita dah lepas, kita nak kek jugak..hehe

insan_marhaen said...

Solid di luar, harap solid pula di dalam.

Baru berbaloi memakannya..

nuwairani ismail said...

kalau la boss nani pon celebrate besday anak buahnya mcm ni, konfem tidak berpaling tadah dah...nk keje ngn kak ayu la...

jeBateja said...

err...tumpang tanya...kek ada lagik tak...?....ahakz

Nieza said...

selamat hari lahir buat pekerja ayu...semoga bertambah rajin lagi bekerja..:)

Gee® said...

waaa....baik nyer majikan...siap celebrate besday pekerja lagi... salute la... nk kek jugak...!!

wahida said...

bagus ko ayu, ingat besday pekerja...bukan semua majikan boleh buat mcm tu tau...

ko best!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..bestnye dapat majikan macam akak :)