CITARASA RINDUAN

Tuesday, July 12, 2011

Cuaca Panas.. aku layan benda nie!!

Cuaca panas lah kat luar.. pelanggan pun kebanyakkan tak ramai yang nak makan berat-berat..duduk layan makanan ringan, pau dan air sejuk jer..,,,,,,tak boleh jadi nie…… nak lihat apa yang ku ambil petang nan panas nie??
Jom.. layan aiskrim fruit dan salad jenama walls diserikan dengan tapai ubi…..


Ku kongsi dengan pekerjaku…Tak boleh habiskan……
Banyak sangat., mood nak meronda blog masak2.. sure depa tayang puding, air minuman yang menyejukkan...

23 ulasan:

Sunah Sakura said...

perghhhhh! sengaja kan akak~~~ melelehhhhhh!

azam said...

aduss.....petang yang panas nih...menyelerakan.......

Mas said...

perhhh..makan tapai ngan aiskrim....
suka 100 x.....
sedappp tu...

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
mari dik, ada lagi stok kat peti ais... grgrgrggr

azam--
dari semalam kak ayu nak cari ABC cencol.. tapi tak mampu.. so, yang ini okeylah...

Citarasa Rinduan said...

mas--
rasanya masam dan sejuk kan?

Adiermi O'mida said...

sdapnyer....nk bt la weekend nnt...tp x reti bt tapai..huahuahua...

cik pulau said...

tapai ubi biasanya saya makan goreng..
pastu letak gula atas tu..
perhh..
sedapppnya..

CT NoArIzAh ArIs said...

tAPAI UBI TUUUU..MANA NK CARI NI ???

Cik Sara said...

Wah..tapai ubi..Lapar tetiba.. Hai kak! Lama tak menyinggah ke sini.. Hehehe..

Amy Syaquena said...

huwaaa jelesnya kak , amy x leh makan tapai even dalam peti tue ada dua tiga bungkus tapai tapi amy pandang je la sebab x leh makan lagi huhuhu...

zarazueyin said...

sy baru je makan tapai pulut
sedap juga dimakan dengan aiskrim :)

IMANSHAH said...

sedap2..sungguh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sedapnyer!!!pengsan jap

JunAina said...

perggghhhh...mengancam tul kak ayu...terangkattt...

Nieza said...

Assalam Ayu, sedapnya tgk tapai tu...dok sini tak merasala ayu mana nk pi cari ni...telan air liur jer nengoknya ni....hehe

Kalamhati said...

Huikk!saje nak wat org jeles nih..hehe
telan air liur KH tgk..ehehe

NadiRah said...

nad tak suke tapai...
tapi nad nk eskem tu.....!!!!!


erk, kak..jgn lah ilang..
t nad ilang family kat dunia blog..
-.-

Suejoshua said...

Nakkk yu!

LiFe KaMi said...

makan tapai dengan aiskrim tak pernah plak lagi cuba..
macam sedap je ingat nak try gak..:)

gadisBunga said...

pernah mkn aiskrim dgn tapai pulut je.

dgn tapai ubi tak penah lagi. oklah, nak terai!

azieazah said...

Wahhhh tapai ubi! Sungguh menyelerakan dan sungguh menggoda.

Apapun cuaca panas dan berjerubu sekarang, banyakkan minum air suam dan jangan banyak aktiviti luar.


Caca Marba ~ Rambu-Ramba ~ My Ayam Villa...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ingat tapai ubi..hehe

Queenie said...

yg ni laaagi jeles!
tapi ubi tu my faberet tau!
isy isy...sampai ati...........