CITARASA RINDUAN

Friday, July 1, 2011

Destinasinya adalah.......

Daku Baru balik…… hehehhehe, nak tau ke mana kami ambil angin malam tadi?
Destinasi yang en zalie bawa kami adalah dipusat membeli belah IOI Kulai Jaya.. tak adalah nak shopping pun,. Hanya makan di mama chop papa grill.. lama kami tak makan luar, lagilah aku asyik puasa jer..



Kali nie aku cuba ikan salamon.. okeylah rasanya,, lagilah dah lama tak makan malam.. habis licin ku kerjakan…
Menjawap pertanyaan blogger yang ini… En zalie minum jer, dan dia kacau kentang goreng ayu.. hehehe


PS: sesekali ambil angin luar, ianya membuatkan hati didalam rasa berbunga2.. terima kasih en zalie.. belanjer kami makan….

14 ulasan:

NadiRah said...

nad png pegi ioi kulai jaya mkn eskem goreng jer..sambil tunggu kak ayu..huk3

Citarasa Rinduan said...

nad--
hahahhahaha......
adik kak mmg lucu

Sunah Sakura said...

akak...nape saya rasa sangat jeles tengok entry ni...macam nak makan aje...

Dearie Pearls said...

masa2 kelaparan ni ar ada n3 mewah nie.. hahaha... lapar...

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
dik, jom... kalau2 ada masa turun kulai,.
kak ayu belanjer ya....
kat mana2 no hal...

dearie pearls--
alahai.. siannya adik kak yang sorang nie...
mari sini...
kak suapkan,,
meggi boleh kan>

cik pulau said...

wahh...sedapnya kak..
terasa lapar walaupun dah melantak sup tulang tuk dinner td..hahaha

Queenie said...

tsk! tsk!...respek lar kat en.zalie..
wlp dia kena berpantang, tp ttp sudi bwk anak isteri dan emak dia makan kat luar..suami yg memahami...tak sia2 ayu byk berkorban untuknya dan sure e.zalie hargainya...

sampaikan salam hormat akak padanya ya ayu...pada wanita yg telah melahirkannya juga...

Citarasa Rinduan said...

cik pulau.
amboi2........
pengsan kak bila kamu tulis begitu..
seungguh??
naik 3 kilo adikku

kak Q--
sama-sama kak..
en zalie kesian lah kak.. lama kami tak keluar rumah time malam..
dia mmg jenis yang prihatin.. lagi2 bila anak kami pandai ambil hati dia

pernah umai kata...
abah.. umai sayang abah, tapi.. kalau kita jalan-jalan mesti abah cepat baik.. kaki abah boleh kuat..

terharu dgn anak itu..

PS; MIL ayu pun mmg baik hati kak.....

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

best kan sesekali dpt hangout lbh2 lg bersama yg tersayang :)

shahjiehan said...

wah..seronokya.....


dah lama x mkan wastern nih...

sapa lah nk lanje kita.... :(


huhu

IMANSHAH said...

ikan solomon tu apa

azieazah said...

Betul. Sekali sekala, dapat makan bersama begitu, memang perasaan kita akan berbunga-bunga. Itu namanya bahagia!


Meraikan dan Diraikan: Bos Kata Aku Macam ZIZAN...!

Queenie said...

Alhamdulillah...moga kalian berbahagia hingga akhir hayat..amin.

eelobor said...

ikan salmon pun peberet aku tuh....