CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday (Part 4),~Korang kena Berani singgah Ya...~






23 ulasan:

Sharifah Nadzarah said...

aduhh !!!! laporrrrr...

sahromnasrudin said...

tak berani...jauh sgt heheheheee

Nur Hawa Mohd Zin said...

mmg wajib singgah kak!

gadisBunga said...

tak berani singgah kak.

lebur diet saya nanti. :D

Mas said...

klu mas kat kedai ayu...
semuanya mas nak rasa...
rasa sikit2 boleh kan..he..he..
menyelerakan betoi nengok lauk2 tu....

Si kOtAk HaTi said...

sedapnye....mmg speechless..=)
hehe dh la tgh lapar nie...hehe

cik cek said...

Waaaa...macam2 adaaaa...ada ka tak berani singgah...mesti singgah...cuma jauhnya....kalaula dekat sini confirm kak cek jadi pelanggan tetap Ayu...he he...lapo2....:0

Sari Yusa Ibrahim said...

bilalah nak singgah kedai Ayu ni... gerammmm jek tengok lagi2 gulai ikan mayong, adeh!

missbby said...

kak, ada buat sistem delivery tak? hehehe, lapo nii

tun_telani said...

belom lunch lagi niiiiii~~~
saje bagitau, mana laa tau kak ayu baik hati nk hntr lauk. hihi

CT NoArIzAh ArIs said...

Amboi haiii dh lunch lapau blk tgk menu ayu ni...byk lak yg feberet sy lak tu... klau dekat ptg2 blk keja tapau kat CR je tak yah penat2 blk masak.

cucu umie said...

alamak sis..nak makan lh mcm gini..umi dh masak dh..sayur kangkung..hehe sedap

Kakzakie said...

Aduhh.... Citarasa Rinduan menggoda betul. Hari itu balik dari Kota Tinggi hampir saja kakak belok ke CR. Tapi sebab kejar masa family dari S'pore nak singgah rumah kakak tak jadi...

ieda said...

wah2 ayuuuuuuuuuu kalau ieda dekat nie harus hari2 lunch kat tmpt ayu tau ! huhuhuhu

x leh tgk lama2 pose nie ... :))

eiela said...

sedapnya gulai nangka tuh. huhu lapar balik.

makdara TERdiva said...

tak dapat nak singgah!

tapi kena pergi cari.. :)

intan morsalin said...

sedap sungguh lauk pauk kat kedai ayu...kalau ler ade kedai cenggini kat area opis sya ni..mmg hancus diet ni...tiap2 ari mesti nak mkn nasi..ehe

Papa Mifz said...

wah sedap2 semua nye yer....tersusun bersih lak tuh...baru la customer tamabah berselera..:)

Amy Syaquena said...

kak ayu sebab terberani tengok la sampai menyanyi2 perut nie..

Sis-Lin said...

uiiiiiiii byknya menu...
Ni menu hari2 ke Ayu? agak2 dlm jam berapa siap semua..wahhhhhhhh mcm nak beranikan diri le...he he he he

Oh! Mayonggggggggggggggg :p

siti murni said...

laparnya perut ku ayu.....huhu....

miloais said...

banyaknya lauk-pauk tu!
yummyyyyyyyyy!~

**::CIKNUURUL::** said...

err,kdai akk kt sayong ke?,.aduhaii,.dekat sgt2 tp sy ni jnis xkuar umah,.huhu,..


emm,akk dh pernh dtg blog,.hehe,..bukan kali petame,jgn rsau,.sy pon kdg2 gitu jgk,.hehe,.