CITARASA RINDUAN

Tuesday, July 19, 2011

Blogger ini kena lamar RADIO pahang.fm

Siapa tak kenal blogger masak-masak memang rugi tau, selain depa nie aktif berblog,. Depa pun rajin bersahabat dengan geng-geng personal macam aku nie..
Home Sweet Home
Buat warga pahang. Jom!! hari ini jam 10.30 pagi, blogger Home Sweet Home a.k.a Kak Ummi kuantan, akan beronline di RADIO pahang fm……………
Untuk kak ummi……… ayu citarasa rinduan, mengucapkan tahniah.. semoga anda dipermudahkan urusan pada hari ini, Amin..

PS: dan nak tambah tulis…. Kak ummi… kena buat resepi khas tau…. Sempena ramadhan, sempena raya….. (aku memang tumpang gembira dengan perkhabaran ini), kak rabbit.... jangan lupa suruh abang rimau record interview tu tau, ayu kat johor tak dapat dengar nanti..

25 ulasan:

jeBateja said...

lepas ni akak plak...radio johor....ahakz...err..jadi Dj ke...ok gak...ahakz

Citarasa Rinduan said...

jebat--
ko mmg nak kena........
nakal ya.
amin2 bab radio johor tu.. hehehe

IMANSHAH said...

lepas ni Imanshah bersiaran kat PERAK FM lak..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak ummi makin femes...pasni akak saya lak..kak ayu!!

missbby said...

aah kan..saya pun tumpang bangga..dahlah saya memang adore kak ummi tu..

tun_telani said...

arini rakaman kak ayu =)

LinRosly said...

Alhamdulilah Kak Ummi Dah Semakin Popular...Tahniah Yer Kak Ummi...Terima kasih Juga Pada Ayu Atas Info Ini...

senyumSOYA said...

congrats...heheh..t kak ayu plak femes kat radio johor.. nanti share2 pengalaman ya kak..heheh ^^!

blog-tips-kurus said...

ooo... makin femes!! 'syabbas bethe'!! :-)

eelobor said...

nanti ayu lak di panggil berlakon dalam tv lak

Gee® said...

weee...k.gee tak sabar nk tunggu suara ayu pulak di corong radio dgn sajian istimewa citarasa rinduan... ahaks

Ummi said...

AYUUUU...THANKS ATAS ENTRY...TP INI SIARAN RAKAMAN DULU LAAAA...BELUM ON AIR LAGI...ADEEEHH...SILAP FAHAM NI KANG..RAMAI LAK YG MARAH... IA AKAN ON AIR AWAL PUASA NNT, AKAK AKAN BGTAU DATE KEMUDIAN BILA DIAORG NAK ON AIR EH...KESIAN LAK RAMAI YG TUNGGU KANG..HAHAHA

bujal X said...

turn akak bila plak?he~~

Mas said...

tahniahh kak ummi...
wahhh..tak sabar nak dengar suara kak ummi......

ibuintan said...

wahh!! turn Ayu bila lak?

tahniah buat Ummi.. cete pasal resepi apa agaknya ye?

Ujang9897 said...

wow..hebat, tahniah utk kak ummi

Kakzakie said...

Ayu tunggu tak lama Johor FM panggil...

zaidah said...

blog ayu bila plak nak keluar kat radio johor.fm

Mommy Fara said...

ayu bila lagi? heheheheheh......tetibe rindukan johor...=(

alinac lover said...

waaa msuk radioooooooo

Maya Mayana said...

ingat lamar nk kahwin tadi,masuk radio rupanya :)..next giliran akak pulak yer...

H.J said...

kak ayu bila plak..hehe

shahjiehan said...

lepas ni akak pula di radio johor! hehehehe... mudah2han...

Isteri Encek Bard said...

wahhh tahniah k. ummi

munna said...

tahniah buat kak ummi....