CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday (Part 4),~Anda berani nak Makan?~


**********



~rezeki, dari pelanggan.. plan nak masak bening untuk pekerjaku..walau aku tak boleh makan kobis~

22 ulasan:

Cik Ecah said...

berani..sbb lapau...hehe~~~

alinac lover said...

terbaikkk

Cik Kamoo said...

Kak ayu...chicken tu sedap giler nampaknuye

Citarasa Rinduan said...

cik Ecah--
tu tongkeng ayam tau

yong--
berani dik? gemuk nanti

cik kamoo--
Chicken kat belakang tu.. skrang dah habis buat jualan sarapan pagi

^^nu[dd]yra^^ said...

sy suker makan tongkeng ayam....tapi mak kater makan kat umah jer boleh...hahahha....

CT NoArIzAh ArIs said...

Ayu tongkeng ayam tu klau masak sambal cili api lagi sodap tu hingga menjilat jari jemari.

kakcik said...

Tumis air pun sedap (bukan ayam tu), ya? :)

Citarasa Rinduan said...

nuddyra--
ya ker??
kak dulu suka.. tapi.. sejak2 dah nmeningkat ke usia 30 an..dah tamo.. heheh

kak ct--
betul tu kak? tongkeng ayam.. kalau seminggu 1 guni plastik beras.. tu yang pelbagaikan goreng...
kadang2kala bg pelanggan dan jiran ajer

kakcik--
tongkeng ayam kak..
ada yang geli..
tapi ayu bedal..
skrang tak berani makan..
sbb takut sakit

Lelord said...

Pehhhh pagi didoha dh nmpak pic ciken xpe2 karang nk makan ciken gak la chinese cabbage pun ada kat umah

jeBateja said...

masak lemak...masak lemak...masak lemak plzzz.....plzzzz.......ummpppppp

Nur Hawa Mohd Zin said...

bedal aje kak..heheh

**::CIKNUURUL::** said...

suke sukee,.hehe,.tp kang mkn banyak2,xelok,.wuwuu

ibuintan said...

Ayu... knapa tak boleh makan kubis tu? ada pantang ke?


masak lemak putih best jugak tu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh yg atas tu tongkeng ayam ke..baca komen br tahu..:)

sy mmg x mkn sbb geli hehe tp ktnya blh buat awet muda dan mulut murai juga hahaha..

kobis nape x leh mkn? angin eh? tumis kicap pon sodap gak..

Mas said...

cicah ngan sos sedap tu..
hingga menjilat jari...

wahida said...

antara tongkeng ayam ngan kaki ayam, aku laaaaaagi suka kaki ayam, kalau buat sup, wallaweh!!

My Little Diary said...

yumyummm

ct N honey said...

mkn sapa x berani

Daddy Ziyyad said...

masak bening tu apa?

Izan Ishak said...

itu tongkeng ayam kan ayu? izan smpai skrg mmg tak berani makan walau org sume kata sedap...

sedapnya masak bening...slurrppppp!!

intan morsalin said...

dap tu tongkeng ayam....

makdara TERdiva said...

tapi kobis tu mcm salad plak! :D