berani..sbb lapau...hehe~~~
terbaikkk
Kak ayu...chicken tu sedap giler nampaknuye
cik Ecah--tu tongkeng ayam tauyong--berani dik? gemuk nanticik kamoo--Chicken kat belakang tu.. skrang dah habis buat jualan sarapan pagi
sy suker makan tongkeng ayam....tapi mak kater makan kat umah jer boleh...hahahha....
Ayu tongkeng ayam tu klau masak sambal cili api lagi sodap tu hingga menjilat jari jemari.
Tumis air pun sedap (bukan ayam tu), ya? :)
nuddyra--ya ker??kak dulu suka.. tapi.. sejak2 dah nmeningkat ke usia 30 an..dah tamo.. hehehkak ct--betul tu kak? tongkeng ayam.. kalau seminggu 1 guni plastik beras.. tu yang pelbagaikan goreng...kadang2kala bg pelanggan dan jiran ajerkakcik--tongkeng ayam kak..ada yang geli..tapi ayu bedal..skrang tak berani makan..sbb takut sakit
Pehhhh pagi didoha dh nmpak pic ciken xpe2 karang nk makan ciken gak la chinese cabbage pun ada kat umah
masak lemak...masak lemak...masak lemak plzzz.....plzzzz.......ummpppppp
bedal aje kak..heheh
suke sukee,.hehe,.tp kang mkn banyak2,xelok,.wuwuu
Ayu... knapa tak boleh makan kubis tu? ada pantang ke?masak lemak putih best jugak tu..
oh yg atas tu tongkeng ayam ke..baca komen br tahu..:)sy mmg x mkn sbb geli hehe tp ktnya blh buat awet muda dan mulut murai juga hahaha..kobis nape x leh mkn? angin eh? tumis kicap pon sodap gak..
cicah ngan sos sedap tu..hingga menjilat jari...
antara tongkeng ayam ngan kaki ayam, aku laaaaaagi suka kaki ayam, kalau buat sup, wallaweh!!
yumyummm
mkn sapa x berani
masak bening tu apa?
itu tongkeng ayam kan ayu? izan smpai skrg mmg tak berani makan walau org sume kata sedap...sedapnya masak bening...slurrppppp!!
dap tu tongkeng ayam....
tapi kobis tu mcm salad plak! :D
Post a Comment
22 ulasan:
berani..sbb lapau...hehe~~~
terbaikkk
Kak ayu...chicken tu sedap giler nampaknuye
cik Ecah--
tu tongkeng ayam tau
yong--
berani dik? gemuk nanti
cik kamoo--
Chicken kat belakang tu.. skrang dah habis buat jualan sarapan pagi
sy suker makan tongkeng ayam....tapi mak kater makan kat umah jer boleh...hahahha....
Ayu tongkeng ayam tu klau masak sambal cili api lagi sodap tu hingga menjilat jari jemari.
Tumis air pun sedap (bukan ayam tu), ya? :)
nuddyra--
ya ker??
kak dulu suka.. tapi.. sejak2 dah nmeningkat ke usia 30 an..dah tamo.. heheh
kak ct--
betul tu kak? tongkeng ayam.. kalau seminggu 1 guni plastik beras.. tu yang pelbagaikan goreng...
kadang2kala bg pelanggan dan jiran ajer
kakcik--
tongkeng ayam kak..
ada yang geli..
tapi ayu bedal..
skrang tak berani makan..
sbb takut sakit
Pehhhh pagi didoha dh nmpak pic ciken xpe2 karang nk makan ciken gak la chinese cabbage pun ada kat umah
masak lemak...masak lemak...masak lemak plzzz.....plzzzz.......ummpppppp
bedal aje kak..heheh
suke sukee,.hehe,.tp kang mkn banyak2,xelok,.wuwuu
Ayu... knapa tak boleh makan kubis tu? ada pantang ke?
masak lemak putih best jugak tu..
oh yg atas tu tongkeng ayam ke..baca komen br tahu..:)
sy mmg x mkn sbb geli hehe tp ktnya blh buat awet muda dan mulut murai juga hahaha..
kobis nape x leh mkn? angin eh? tumis kicap pon sodap gak..
cicah ngan sos sedap tu..
hingga menjilat jari...
antara tongkeng ayam ngan kaki ayam, aku laaaaaagi suka kaki ayam, kalau buat sup, wallaweh!!
yumyummm
mkn sapa x berani
masak bening tu apa?
itu tongkeng ayam kan ayu? izan smpai skrg mmg tak berani makan walau org sume kata sedap...
sedapnya masak bening...slurrppppp!!
dap tu tongkeng ayam....
tapi kobis tu mcm salad plak! :D
Post a Comment