CITARASA RINDUAN

Saturday, July 30, 2011

Aku dapat !!!, Ford Fiesta XTR sapphire-Edisi Terhad

Kalau korang nak tahu kereta nie paling spot, sesuai untuk yang suka pada gaya lasak, perlumbaan… lengkap dengan bodykit XTR dan pelekat Sport




 Aku dah dapat dah!!! Dah dapat duduk dalam fiesta XTR, dapat ambil gambar… untuk miliki aku tak mampu ooooo……. Mampu ambil gambar jer, nie sepupu aku punya aku tiak Abang Zizi… 


PS: Dapat ambil bau kereta jerlah.. mana tau.. esok2 dapat durian runtuh.. Yahoo..!! Viva pun okey kan?

12 ulasan:

bersama kak Es said...

rezqi manusia siapa yg tau ayu...
mana tau esok2 rezqi ayu pulak :D

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! akak nehhhh! ari tu baru je masuk blog saya gambo ford fiesta... hahahahaha

Lelord said...

hehehehhe storm pun ok dah kan..ada rezeki sok leh arr beli

cucu umie said...

kehkeh..incya-Allah maner thu ad rezeki kan sis..hehe

Citarasa Rinduan said...

Kak Es--
amin...
kalau yang suka spot mmg dah sambar agaknya ya kak...

sunnah--
tulah,.. kak dapat masuk,siap lihat lagi luar dan dalam..
sangat2 mengujakan... cantik...dan bergaya

lelord--
hahahha.. bawa ikan yer kak..

ayie--
amin.. masin mulut kamu dik..

shahjiehan said...

WAH....nak jugak kete!!! hehehehhe

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

ni akak cik ramlah nyer ke... sbb cam perasan gak keta ni ngan flat jna tu...

Citarasa Rinduan said...

shah--
jom... beli


cikgu azreef--
wsalam dik
nie anak wak lah...
azizi yang punya..

kita dapat tukang posing jerlah..
mana tau 1 hari rezeki kita.....
kan..

Areef Ibn Naim said...

tulah sy perasan keta ni ms lalu kt dpn rmh die...

Hanim Mahali said...

dapat naik je pun dah untung.... ^_^

logorithm said...

Cis! Ingatkan nak ucapkan tahniah. Rupa-rupanya tipah tertipoo! Har har!

Kereta baru ker tuh? Masih berbau plastik lagi ker dah berbau durian? Kih kih kih!


Terbaru dari Logokoko:

[U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

[U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

[U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

Mommy Fara said...

Wow! Kete import! Heheheheh....sy pun nganga je nak memiliki kete tu. Tapi, nak seribu daya kan?