CITARASA RINDUAN

Monday, July 18, 2011

Kerana ABC punya angkara.........

Peeh!!
Cuaca panas tu……….
Sambil layan pelanggan, sambil memasak sempat aku update FB….. itu pun sebab alu terliur dengan ABC, tapi bukan ABC angka ya… (blogger cikali mmg nak kena piat telinga!!).  tapi Air Batu Campur..



Bila blogger eelobor tayang ABC yang dimakannya di taiping dengan family tersayang.. lagilah ku tergugat!!!!!!
Wah!!! Ada Aiskrim, ada buah Apple, ada buah-buahan campur……..
Aku nak itu!!, mana nak cari… takkan nak naik flight terbang ke perak kot!! NAK CARI ABC... NAK CARI ABC..................

34 ulasan:

eelobor said...

jom....aku belanja

Ms.Az said...

ambek air campo batu.. tu la ABC! haha..

CiKaLi said...

hahahaha.. LARIKKKKKKKKK~

diana said...

kat kedai ayu punye ABC ceman ???
ad buah2 campur jugak ke??

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
ko belanjer eik??
tapi tulah tambang tiket mahal tu....
kalau ko bayor semua okey gak..

ms.Az--
nie lagi sorang nak kena piat telinga..

cikali--
dik!!!!!! jgn lari........

Citarasa Rinduan said...

diana--
tak ada...
hanya air buah2an jer

Kakzakie said...

Betul juga Ayu kjata cikali dalm buku umai mesti banyak ABC. Hehehe...

Along Maklong said...

ayu..
mailah datang selayang..
kalau setakat ABC.. maklong belanja ayu.. hehe.. tapi kat selayang mendung je ni.. tak terliur ABC..

Mommy Fara said...

sedapnya abc....saya nak jugak. kacang grg ltk lebih. agak2 sedap tak? heheheh....

kakcik said...

Tak payah terbang sampai ke Perak, singgah je kat KL ni. :)

Citarasa Rinduan said...

kak zakie--
sama nakal dgn cikali ya....
wawawawa.. tambah tenat tekak ayu

maklong--
tulah.. kalau selayang dekat.. lama ayu singgah.. hehehe

fara--
agak2 kalau kita berdua minum..
kita jadi pelanggan paling suka boh kacang hahahhaha

kakcik--
ada boh buah2 mcm ABC eelobor minum tak?

YANA SHAIFUL said...

Salam K.Ayu..

Umah yana xde ABC skg.. Ice Blended ada lee..jom minum sama kak hikhikk..

miloais said...

buat sendiri lah ayu!
ekekekeke

panas2 ni... memang sedap banget kalo dapat ABC!
nyaman jer rasa kat tekak!

Cik Ecah said...

same la kak...kat sini panas..
tp ecah xteringin pun...
selsema sejer ni haaa vs sakit kepala...

Cik Ecah said...

same la kak...kat sini panas..
tp ecah xteringin pun...
selsema sejer ni haaa vs sakit kepala...

Cik Ecah said...

same la kak...kat sini panas..
tp ecah xteringin pun...
selsema sejer ni haaa vs sakit kepala...

Cik Ecah said...

same la kak...kat sini panas..
tp ecah xteringin pun...
selsema sejer ni haaa vs sakit kepala...

gadisBunga said...

walaweh....patutlah terliur...!

JunAina said...

aina jenis pantang ais, kalau bersama suami bila oder ais mau di jeling-jelingnya tapi kalau dah macam dalam gambar tu yg mengancam sangat mau tergugat...biarlah merah matanya menjeling...nak jugakk...nak jugakkk...

kak ayu...nak kena singgah taipinglah bila balik perlis...

Mas said...

memang tergoda nengoknya...

insan_marhaen said...

Teringat masa sekolah dulu makan ais kepal...

IMANSHAH said...

saya kt UIA ni telan air liur jelah

MamaFaMi said...

Sib baik mama punya gian nak makan ABC dah over. Kalau tak, harus join kelab tergugat Ayu ni... hehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

:)
ABC dh lama xmakan.. :)
ok.. niena dh masukkan lam bloglist niena :)

jeBateja said...

sian akak....sampai hati depa buat mcm tu kan kak....kan...kan.....den jerk baik org nya....ahakz

alinac lover said...

wah! terbaikk ah kak~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

betul tu kak kat kulai tu yang popularcuma mawi ina dan ikin

Edy Fee said...

wow banyak mkanan blog ni..
laparrrr!!!
hehesedap nye ABC tu...

Isteri Encek Bard said...

tu dia aiskrim buat cek telan ayaq liuk jer kak.. hihihi rindu kat akak sesangat.... mmmuach

cucu umie said...

wah, terigt dekt abc dekt tg malim..blik nty nk pi ah kedai tu..dh 3bulan nie cuty xblik tg malim..kehkeh

Nieza said...

Ayu, nak ABC jugak!! huhu sabar jer lah...hehe

tomatokering :) said...

perhhhhhh macam sedapp !! melelehhhh ><

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghhh meleleh tgh ABC sedap camni

pena rozie said...

bestnyer...