CITARASA RINDUAN

Sunday, July 24, 2011

Oh!! tidak...............

aduh!!!!!!
Ada yang mandi ais malam nie…
Buat rakan2 ku…… tolonglah.. tolonglah!!
Tolong makankan, tadi gugur 4, nie ada 4 lagi… ku bakal pitam kali ke 2……..


31 ulasan:

~izan~ said...

owhh durian lagi...dtg sini sbb bau durian smpai ke kuantan...hehe..

thanks kak atas kata2 motivasi itu.izan amat hargainya..tq kak ayu yg ayu..err kak ke? sbb kt blog izan bahasakan ayu-kakak..

ari tu ada lalu dr kota tinggi ke jb,then lalu simpang kulai time tu citer dgn asben psl citarasa rinduan tp tak tahu kt mana huhu..

no tel plak takde..sedih tak dpt contact n singga...huhu..nnt email kat izan yer no tel kat izanygcute@gmail.com...

Mamamya said...

alahai...klu dekat blh minta kat ayu sebiji dua...:) anak2 akak suka makan durian smlm balik kampung umah abah blm gugur sgt...baru buang buruk....

Rtp Farra Arisha said...

meh sini arisha nak tolong habiskan..hehe. perghh durian. tergoda arisha tengok durian.
sis mmg ada pokok durian ke?

Citarasa Rinduan said...

izan--
alahai... kalau tak dah gather2 kita..
nanti kak ayu bagi no telefon ya, alah.. tiak kakak pun tak apa, sbb ayu nie mmg dah berusia.. hehehe

PS; thanks laling

kak lieya--
tu lah kak, hari ini hujan,...ayu dah naik pening menghadap durian....

sini kak, bawa keter merah mai sungai sayong..

Citarasa Rinduan said...

farra--
ada.....
rasanya ada dalam berpuluh kot buahnya...
dlm 70 gitu...
itulah..
masalahnya, kak jer yang makan....
tadi pagi pelanggan sedekahkan...
belum lagi makan..
kat rumah pun ada...
fuh!!! pengsan

insan_marhaen said...

ni..nong..ni..nong...

Citarasa Rinduan said...

IM......
cepat sampai...........
ayu buka pintu lebar2

Yan said...

sedapnya. kat kebun mak abah ni banyak dah ni. posa nanti mmg makan derian je lah.

bersama kak Es said...

ayuuuuuu..nakkkkkkk!!

Hanim Mahali said...

sedapnya durian. nak nak... nak sebiji. Hee

IMANSHAH said...

sampai ipoh baunya.huhu

cucu umie said...

lama2 malas juga makan durian nie sis..hehe

Bigdaddyz said...

Alah email sahaja 4 biji ke sini...hehe sedap tu...

ct N honey said...

sedapnya durian....

eiyzniey said...

ohhhh durian!!

NadiRah said...

nnnnaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

erienz said...

cedapnye durian, x sabar nk balik kg makan dulian...

Mas said...

alhamdudillah...
murahhh rezeki ayu..
jeless mas tengok tau.....he..he...

logorithm said...

Lepas nih kalau rasa nak terkentut kena gi jauh-jauh sikit. Buwehehehe!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

[13PG] Kemalangan ngeri di tapak binaan

[13SX] Makcik bertudung labuh KENTUT dalam lift!

eelobor said...

tolong pos boleh tak?

rosmina samin said...

Ohhh tidak!!!!!!!!!! kak saya nak juga durian tuuu ;P

cik pulau said...

anta ke pulau cepat..
sy abeskan..

semalam makan tak puas. 2 ulas je.. huhuhu

azieazah said...

Ohhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...!

Nak alamat Kak Azie dulu atau alamat EELOBOR?



Melepak Tanpa Kepak...!

ibundo said...

poskan ke bangi tak boleh ke ayu haha..

Meck said...

bestnya. lama dh x makan

ibuintan said...

Ayu... anta la ke Pilah, kat sini daun durian je yg gugur

alinac lover said...

wah kak!

MamaFaMi said...

Kalau mama dekat, tanpa segan silu mama datang beri bantuan! Hahahaha

azila said...

ni yg buat zla nak berdesuppp ke johor nih..heheh, semlm mak mertua bg 2 biji..zla bleh mkn abiskan sorang2 2 biji tu..tp bukan sekaligusla..heheh

Rozita said...

boleh singgah gi makan free tak ni.. hehe... nak balik hujung minggu ni...

Mommy Fara said...

Waduh! Kok baru gugur duriannya? Sedapnya!!!!!! Ayu, jgn mentong berulangkali duriannya. Nanti tonsil mcm saya. Demam berhari2 tak kebah. Ouh!