CITARASA RINDUAN

Tuesday, July 12, 2011

Asyik syer tentang makanan jer....

Apasal aku asyik syer entry tentang makanan jer?? Bulan Ramadhan nak dekat…. Aku lama dah tak layan jogging dan gym.. hanya sempat buat work out kat umah jer…..Gemuk lama2 asyik makan, duduk.... hehehehe
Korang nak tahu apa yang ku perolehi hari ini? Barangkali rezeki..….
Pelanggan singgah kedai.. suka sedekahkan makanan…
Kalau depa bagi selalu tak ku bedal sorang2… 



Jom.. pekerjaku kita makan sama2…
Mujur en zalie hari ini tak datang citarasa rinduan.. selamat!!!!


24 ulasan:

Lelord said...

jelessssssssssssss

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sedapnyaa Ayu.. aritu dpt mkn serawa durian jiran MIL bagi.. sedap betul mkn dgn pulut.

missbby said...

saya baru je balik amik sebiji durian kat rumah mak..tapi manggis takde lagi..

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
cepat balik malaysia.. sedang musim nie..

kak MM--
ayu berani makan manggis.. durian tak sanggup... takut panas...

missbby--
kat belakang umah kak ayu sedang tukar warna, maybe setengah bulan lagi dah boleh petik.....

bersama kak Es said...

aaayyyuuuuuu...nak la doyan ttuuuu. asyik mengences je kalau singgah sini.

WAJIB kenyangkan perut kalau nak masuk blog ayu ni

nuwairani ismail said...

jeles betol tengok orang dapat makan durian skrg...sy kt sini tak jumpa durian lagi tahun ni...ntah nape durian kt sabah ni taknak berbuah

NadiRah said...

hurm...NAK!!!
lame dah tak mkn..time musim kat perak...
nad kat johor...
time musim kat johor..
nad kat perak.. -.-

cik cek said...

hu hu hu...bestnya Ayu....:)

Nur_cahayamataku said...

eeee sedapnyer kak..he he bestnyer

siti murni said...

durian okey..tapi manggis..no no no...:) hehehe....

makan ramai2 baru best...berkat...:)

Cikgu Fikri said...

fiq xbraper suka durian...
huuhuhuh..
tp, kalau duren dureen big apple, fiq suka :)

Mas said...

alhamdudillah..
murah rezeki ayu....
kongsi ngan mas...

akuanakpahang said...

Salam, pergh mmg best buah durian tu :)

padlie said...

Dua2 saya minat nih...
lama x makan manggis..

cucu umie said...

akak, ayie dh banyak sgt makan durian nie..dh xboleh masuk..kehkeh ayah jual durian dekat pontian nie..hohoh

ainnoraini said...

durian..buah kegemaran ku...
ahad lepas baru en somi beli buah durian...sedap betullll...

ainnoraini said...

durian..buah kegemaran ku...
ahad lepas baru en somi beli buah durian...sedap betullll...

ainnoraini said...

durian..buah kegemaran ku...
ahad lepas baru en somi beli buah durian...sedap betullll...

NURUL AINI NORAZMAN said...

antara durian dan manggis,.aini lebih suka manggis!!! gile lama kot xmakan,.

lama xsinggah sini,.^^"

azieazah said...

Alaaaa teringinnyerrrrr... suatu hari tingin juga nak jadi pekerja AYU ni. hahaha

Caca Marba ~ Rambu-Ramba ~ My Ayam Villa...

Nur Hawa Mohd Zin said...

sakit tekak...waaaa...mak abah ada bawa balik 2 biji durian ni...bau betul2 mengugat iman

Queenie said...

jeles jugak......
kat sini semuanya kena bayor...

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum ayu..
akak dtg nie nak minta durian tu.. kat cnie belum musim durian lg... akak nak... :)

Cik Ecah said...

uuhuuu teringggin manggisss tu...

rezeki sama dikongsi dgn pekerja..moga2 bertambah murah rezeki k.ayu (: