CITARASA RINDUAN

Friday, July 1, 2011

Blogger ini beri aku baju?

Baru balik dari belanjer bahan kering dan bahan basah untuk kedai.. terkejar-kejar siap beli hadiah untuk hari ulang kelahiran Ibuku pada 5 Julai nanti.. (hadiah dari kedai Elektrik Panasonic..) ibu.. surprise untuk kamu, jangan terkejut kalau lori masuk halaman rumah.. hehehehhe


 Lepas tu.. bekejar ambik umai disekolah pulak.. jadual aku sentiasa pad walau bercuti... 
Sebelum nak sediakan lauk pauk tenghari..ku basuh kasut sekolah umai… pandang kat dalam bakul surat dalam rumah.. wah!! Ada surat baru sampai, sure MIL yang tolong ambilkan..
***************
Dan…………
Wah!!!!!!!!!! Daku dah dapat hadiah dari blogger wahida….sambil buka hadiah tu,, aku menangis ko……….
Thanks wahida, mula-mula tak syak itu hadiah GA yang ayu join, sebab tak ada apa2 makluman dari pacel tu, tapi memandangkan ada sesuatu  (FM langkawi) terus hatiku berkata.. memang ini hadiah dari Wahida…

Cantikkan, FM nie.. like baju gitu………



Wahida…….. sekali lagi ayu nak ucapkan terima kasih ya.. sangat2 terharu.. banyak hadiahnya.. dan.. paling menggodaku.. setiap entrymu tentang langkawi.. membuatkan daku teringin sangat-sangat nak jejakkan kaki ke sana…


Doakan aku boleh sampai ya……….. Nak berkenalan dengan wahida.. Jom.. klik SINI

MY ALL

12 ulasan:

kakcik said...

Ayu nak pergi Langkawi nanti, ajak kakcik sekali ya? :)

Mesti besar hadiah untuk mak Ayu tu, kan? :)

Citarasa Rinduan said...

Kakcik.
kalaulah...
kalaulah......
ayu pergi...
ayu akan buat entry 2 bulan sebelum tau..
ajak kawan2 semua pi..

tapi.. itu kalau!
wawawa..
dok siang ikan selar sambil pandang lappy..
hahhahaha..

kak, tang hadiah tu..
mmg ayu teringin nak belikan sesuatu yang besar... hehehhe

missbby said...

memang seronok kalau pergi langkawi..mudah2an satu hari nanti ayu akan jejak ke sana..kita pun tak sabar nak pergi ke sana lagi..

gadisBunga said...

uii..bertuahnya mak akak!! :D

*FM baju tu memang cantiklah!!

munna said...

bestnya dapat hadiah.... bagi hadiah kat ibu lagi best rasanya....

miloais said...

buat mak ayu - selamat ulang tahun ye makcik... moga sihat sejahtera selalu dan dipanjang umur... amin...

ayu - cuti2 pun bz banget uols neh!

hani@debumelukut said...

Tuah ayam nampak di kaki...alhamdullilah, tuah empunya badan lah tu..

bujal X said...

coklat dia sedap kan?

ieda said...

waa bestnya ayu dpt adiah .. terharu kan .. nak2 kawan di alam maya yg belum tentu kita dpt bertentang mata yg bagi .. huhuh lagilah sayu :)

aah ieda dah nak buat entry dia sbgai rujukan bila ke langkawi nanti .. insyaallah .. tapi x tahu bile huhuhu

zarazueyin said...

wahhh...bestnyer kak ayu dpt hadiah ;)

Areef Ibn Naim said...

salam,

alhamdulillah, kak ayu mmg murah rezeki... mg terus dilimpahkan rezeki yg lain... amiin...

wahida said...

ayu, glad u like it...harap kita boleh berjumpa satu hari nnt....