CITARASA RINDUAN

Saturday, July 30, 2011

Raya dan Ben Ashaari

1.       Letak header Ben Ashaari blog .. doneSantai Bersama BEN ASHAARI
2.        Tajuk .. yg ni bebas .. tapi wajib ada BEN ASHAARI di situ dan linkkan ke entri ini .. done
3.        Sila letak gambar yg terbaik pernah anda tangkap dan jelaskan peristiwa dengan gambar tu .. 
Sempena bakal ramadhan bakal menjelang, ku ingin katakan pada Ben.. jangan lupa beraya di Johor ya.. hehehehhe., (tiba2 teringat gambar ben di sedenak, dimana lagi kalau bukan rumah CMG, sessi VLOG CMG…..) Nanti dapatlah  gather2 dengan semua blogger2.....


PS: Jom, kawan2 kita join sama-sama, sagmen ben nie tutup jam 10.00 malam.. ada masa lagi.

12 ulasan:

Sunah Sakura said...

patot letak gambar bodyguard tu.. hahahah

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
yang itu ker?
ala....
tu bukan kak yang snap pic...

kalau kak yang snap sure kak dah masukkan....
heheheh

Areef Ibn Naim said...

salam,

kak, nanti klu ada raya gathering jgn lupa ajak sy ek, hehehe.... :)

Lelord said...

hehehhe sempat lagi ni...doha kul 10 pagi mesia kul 3 ptg

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

Kak Lin Bukan Tak Nak Join Contest Ni Tapi Tak Pandai...Hehehe...Nanti Kalau Dah Pandai Baru Boleh Join...

Mat Gebu said...

Kita jumpa lagi tahun ni, insya allah, jika dipanjangkan usia ku..

Mohd Khairi Khadzir said...

wahh abg ben! hehehe

DaYaH JeLitA said...

wahh hensemnya lelaki dalam gambar itu..hehe..jomla singgah blog saya juga :)) : http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-aku-penyayang.html

aq noor said...

wahh. sape ni? teruje2x..
hahha

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

fida said...

singgah dri segmen abg ben. :0

wahh gambo abg ben.. :D

PeRmAtA bIrU said...

gluppp.. gambar tuan segmen??? terbaekkk!!.. huhu

Mommy Fara said...

Okeh...posing ditepi air oren? Mencabar keimanan bulan pose. Hehehehe!