CITARASA RINDUAN

Thursday, July 7, 2011

Update juga untuk legakan perasaan

Alhamdullilah.

Tempahan dah siap diuruskan..lewat petang ku kembali update blog di meja chasier..

Hampir malam, lagilah malam jumaat pelanggan agak berkurangan.. syukur.. inilah tanda manusia mengejar dunia akhirat bukan dunia sementara abadi…

*******************

Sebenarnya, hatiku memang tak senang.. diakui.. bila berdepan situasi yang amat menyentuh perasaan…
Sesekali ku ingin menghiburkan orang tersayang, namun… ada lagi amanah lain ku perlu uruskan…

Buat sahabatku…

Insyallah.. kalau ada usia yang panjang ku akan berkongsi… sekurangnya melepaskan sesuatu ianya akan menghilangkan gusar di dadaku

PS: semoga baik2 sahaja bakal berlaku esok hari.. Insyallah..

24 ulasan:

pCL [p@kcikLie] said...

insyaAllah..moga baik2 saja.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga semua nya lancar ye sis...tak tau nak ckp apa,sbb tak tau masalah sis.tp...hrp sgt semuanya baik2 saja ye sis

NadiRah said...

InsyaAllah...
dah, g rehat lah kak....huhuhu

Sunah Sakura said...

akak...saya doakan semuanya ok buat akak kat sana...

norinaomar said...

Insya Allah kak.
Malam ni lepas akak solat Isyak,akak ngaji Yassin Insya Allah mendapat rahmat dari Allah.

norhidana said...

semoga sumenyer akan baik2 je kak.... :))

tun_telani said...

amiinn.. semoga hilang kegusaran akak..
ps: alhamdulillah mata tun makin baik skrg.. tq doakan tun =)

eelobor said...

huhuhuhu...entri yg mempunyai maksud tersurat & tersirat...

sarah-najwan said...

insyaAllah yg baik2 saja kita doakan utk setiap hari kita..

cik cek said...

Apa pun masalah yg mendatang bertenanglah...kak cek yakin Ayu mampu menghadapinya....Insyaallah....

CT NoArIzAh ArIs said...

Ayu sy skrg BW agak terhad pasal kat ofis dh kena url kena block tapi tak pe mlm2 kat umah bila ada masa sy akn sggh ke blog ayu.

Kesian sykan terpaksa kurangkan BW..huhu!!

jeBateja said...

kalau ada masalah...kita masak2 ok tak kak.....jom kita masak lempeng pisang.....ahakz....sodap...kurang minyak...berkhasiat....kan..?

azieazah said...

Perasaan kita sebagai wanita ni memang mudah tersentuh dan terasa. Adakala ianya perkara biasa dan lumrah. Kadang2 ianya suatu masalah. Lalui dengan tabah. Bina kekuatan dalaman. AYU pasti boleh....


Mereka yang Kukenali (8): NIDA di Bumi Albany...

Nur Hawa Mohd Zin said...

insyaAllah kak :)

Bigdaddyz said...

dalam keletihan masih sempat update yer...rehatlah...insyaallah esok bahagia buat kamu...

insan_marhaen said...

Menulis adalah salah satu cara melampias perasaan.

Blog adalah medium yang mampu dan terbaik buat masa ini..

dieya said...

didoakan agar kak ayu kuat menghadapi apa jua dugaan.. semoga semuanya dipermudahkan.. amin

ieda said...

kenapa nie ayu .. harap ayu baik2 sahaja dan semua masalah dpt diselesaikan dengan baik ...

Mommy Fara said...

Ayu,

Payah hendak memuaskan hati semua pihak. Walau apa pun, dahulukan yang sepatutnya didahulukan. Saya doakan agar Ayu berada dalam keadaan yang baik-baik.

P/S - Saya juga susah hati, gundah gulana. Tapi kawan-kawan penyeri segala.

=)

wahida said...

semoga urusan Ayu sentiasa dipermudahkan...amin...

hani@debumelukut said...

begitu lah...kehidupan perlu di teruskan selagi nyawa masih melekat di badan.

Izan Ishak said...

moga urusan ayu sentiasa dipermudahkan oleh Allah~

Papa Mifz said...

harap semua nye ok2....insyallah....

Dearie Pearls said...

semoga baik2 saja kak dan semoga semuanya dipermudahkan..