CITARASA RINDUAN

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday (Part 5), antara gambar berikut mana satu selera kamu?




46 ulasan:

Mommy Fara said...

ayu! apakah? kenapa suka menjamu kami dgn mata saja? tidakkkkk! hehehehe....

sy suke nombor 2....sambal tauhu kan? yummeh!

Citarasa Rinduan said...

fara--
ww... tak berkata2...
hehehehe..
ye!! kamu mmg bijak, tapi ayu tambah fish cake dan fish ball

Lelord said...

aduhhhh pepagi buta ni ko boh gambo cenggini ayu

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
dah hampir jam 11 nie...
ehhehehe

Sis-Lin said...

Nak sambal telur rm5...hrni malas nak masakkkkkkk! hahahahahahahha

azam said...

yang tgh kurang minyak tu....

yang lain minyak banyak hoo....minyak mahal sekarang...hehehe

pCL [p@kcikLie] said...

emmmm...bila la sy nk turun Kulai ni...tetiba plak !..

Isteri Encek Bard said...

tu dia kak.. semua sedap kak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm sedap.merah dan pedas.adik suka

H.J said...

semuanya berselera la kak.hak3

Mamamya said...

akak suka yg last sekali..... ;)

Mas said...

mas suka semuaaa.......

Niena Pengembara Ilahi said...

tu semua teman sepermaian usus perut ..
best nye,smua sedap... paling penting mista tempe tuu

bujal X said...

saya pilih kari telur~yay~

azam said...

award??.....tak tau le.....mana? hehehe...xperasan lah..lagipun xdapat loading je hari ni

Syue Mustafa said...

Last picture Ayu. Nampaks edap sangat.

Gee® said...

k.gee nak sume sekali...ayu blanjer ek... tgh lapor nih...

Gee® said...

ayu...dh kutip award ke kat blog k.gee?

zaidah said...

semuanyer sedaplah ayu.....lapor...

Along Maklong said...

ayu.. maklong nak tempe masak lemak semangkuk boh kuah lebih sikit.. hehehe..

Mama Hanim said...

no 1 tu sedap.. fevret tuh..hehe..

ieda said...

paling suke yg telur tuu :))

sahromnasrudin said...

tempe jugak pilihan hati sy heheheeheee

diana said...

ni la gambar paling kejam untuk hari ni..:)

siti murni said...

no. 1 & no. 2...nampak menyelerakanlah! terus terasa lapar!

Daddy Ziyyad said...

Semua!!

Haha

eT said...

sume sedapp...hehe

rosmina samin said...

akak ;) semuanya sedap nyummy ^^

tun_telani said...

tun suka apa sahaja yg bersambal! weee~~~

cik cek said...

Alamak!...lambat la kak cek sampai...nak sayur lemak tempe...nak jugak ...lapo perut kak cek ni...lum lunch lagi...hu hu hu...ngapelah CR ni jauh...pindahlah kat seremban...sebelah opis kak cek...hari2 leh makan...sedapnya lauk2 ni sumenya...sumenya pun kak cek suka....
kak cek dtg tapau roti tuk Ayu ni..he he :)

eiela said...

saya suka tempe tuh. sedap..

Zaliedana said...

Assalam kak ayu,uii semuanya sedap kak,kalo CR kat sini,malas msk ajer,leh lah tapau,Kak sy bawa mapin utk umai nih,meh mkn mapin ngan nana meh..

wahida said...

huwaaaaaa!! ko mmg kejam!

semua tu pun aku suka!!

ko kejam!!

fahmie firas said...

yang last tu :)
salam perkenalan :)
Nice blog and entry :)
Best dapat follow :)
kalau free singgah la blog saya,
bagi comment and advice
http://fahmiefiras.blogspot.com/

gedek! said...

gambar pertama di atas mengasyik kan!

YANA SHAIFUL said...

Salam K.Ayu..

Yana nak semuanyaa..tapi nk tempe lebih hikhikk...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

semua bkn feberet sy..tp kalau diberi pilihan ni sy pilih yg pertama..sbb sy x suka tempe, tauhu..err yg last skali tu kentang ke?

miloais said...

sambal yg bawah tu
iols suker

resepi cam dulu ker beb????
[iols blom try lagi lah resepi tu...!]

Niena Pengembara Ilahi said...

kak ayu lpa nk ckp, award smlm nina da amik hehe,da kasi kt mereka2

Dearie Pearls said...

kak.. saya sangat lapar..
lapar..
lapar..
lapar..
masuk blog sendiri pun lapar, masuk sini pun lapar..

hehehe..

saya suka 3 daripada 4 tu. yang color semua sama. hehehe

izahdaut said...

woooo saja bagi ngences ye.. hehehe..yang paling suke gambar last tu. aklau kat gerai ada lauk tu mmg tak miss mesti amik

Papa Mifz said...

papa mifz suko yg 2nd last tu...sejak dah kawen ngan org jawo la katakan...muahaha

Kalamhati said...

Nak yang paling bawah!!!sedapnyeee

Nur-nba said...

Ayu, akak nak sayur tempe masak lemak tu.. my fav tau.. Semuanya menggoda..

cik pulau said...

sy plg suka yg atas sekali..yang lain rasanya sy tak makan or jarang makan..hehe

nanakimie said...

no 1 jgk yg best!hehe....