CITARASA RINDUAN

Sunday, December 19, 2010

Hujan lebat......Selamat Pagi

Assalamualaikum..

Selamat pagi ahad para sahabat….wah!! hujan melimpahi bumi tercinta ko…..lebat pulak tu…semalam tidur awal..jam 8.45 malam dah melelapkan mata….

Entry malam tadi, semuanya auto post, so….terima kasih para sahabat yang sudi singgah dan tinggalkan komen….karang ayu balas yer…..

Tak berkesempatan nak singgah ke blog korang, bukan bermakna aku tak sudi singgah,..rindu ooo nak baca setiap entry korang yang saling kreatif menulis pelbagai cerita

Ben, sure ada buat pelbagai segmen…cik mat gebu sure masak pelbagai masakan…..kedua-dua blogger terhebat tu kan…..

Tak apa, ada masa dan waktu terluang di citarasa rinduan…aku akan terjah blog sahabat yang lain…..

Sekarang nie, nak ke citarasa rinduan…nak masak sedap-sedap…..

Jom ke citarasa rinduan..

10 ulasan:

eqbalzack said...

salam...
selamat berhujung minggu ayu dan keluarga...
kat ampang semalam pun hujan lebat sgt2..
lapar dibuatnya..hehe

Mat Gebu said...

Salam pagi Ahad untuk ayu sekeluarga..Sana hujan yea, sama lah Sedenak pun hujan dipagi hari, tapi mata tetap tak lelap...mcm tu lah kan kalau dah terbiasa bangun pagi..

IMANSHAH said...

salam Ahad

Ipoh mendung tapi belum meneteskan air nya dari kandungan awan

eelobor said...

hari minggu orang lain rehat kat rumah, namun saya terpaksa menemani isteri yang kena bekerja di ahri minggu, layan jer lahhhh

Areef Ibn Naim said...

Salam kak,

bestkan hujan, sejuk jer...

kak, sy ada tag akak tuk satu contest ni. klu akak berkenan, lehla join... leh check kt blog sy...

lps ni, klu nak makan kat citarasa rinduan, kena sorok2lah, takut nak jupe akak, hehehe... gurau je kak!

Citarasa Rinduan said...

salam..

abang ee, rajin sungguh abang ee singgah blog ayu..suka sangat..
terima kasih yer..sudi singgah hari-hari..
ayu hargai

Citarasa Rinduan said...

salam cik mat

geng masak-masak of couses kita redah dapur pagi-pagi..
suka berkawan dgn cik mat..rajin mcm anak dara

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu iman
wah..ipoh tak hujan eik..
sure berpanasan

Citarasa Rinduan said...

eelobor-
suami mithali..memang tak boleh disangkal lagi

Citarasa Rinduan said...

salam.
cikgu, pagi tadi tarik selimut kan??..hehehhe.maklumlah hujan memanjang

itulah..dok sedih nie..tak boleh join sbb saya tiada pakaian oren..

maaf yer