CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 22, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN



Assalamualaikum..segmen ini telah di tag oleh blogger yang cute lagi hensem…siapa lagi kalau bukan blogger shafiqrosly.. sandiwara seorang lelaki

Terima kasih yer dik shafiq....di kesempatan ini..aku pun join..jom kita berkenalan bersama LOQMAN HAKIM..



join sini


Apakah status anda

Anak dara yang tiada sunti…heheheh..mak orang a.k.a makcik-makcik

Ceritakan tentang diri anda

Mengenai diri aku..aku hanya tahu pegang periuk dan kuali. Sering pula bercinta dengan sudip dan pisau….sangat sayangkan citarasa rinduan

Ceritakan tentang Blog anda

Citarasa rinduan terhasil apabila aku mengenali dunia blog, citarasa rinduan merupakan sebuah kedai makan yang terletak di laluan kulaijaya-bandar tenggara…hanya warung yang sedikit terkenal di kawasan persekitaran..tapi glamour dengan mee bandung kulaijaya..

Apa pandangan anda tentang dunia blog?

Pandangan aku pada dunia blog..diumpamakan sebagai sebuah kertas lukisan..apabila pandai melakarnya ianya menghasilkan gambar yang dipenuhi dengan pelbagai warna… I like blog

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog

U all kena join..sebab nak dapat kawan di dunia blog adalah cara terbaik…takkan di tipu oleh para blogger kerana tiada apa yang perlu diselindungkan

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda

UNIK??? Agak-agak kerana namanya yang buatkan orang terindu….luv citarasa rinduan

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Akan terus menulis selagi nafas ini ada didunia yang nyata

Tag

  1. kak lelord
  2. jaja
  3. mamamya
  4. cikgu isza

Alhamdullilah, semoga tuan segmen (lokman Hadi) berpuas hati yer….salam ziarah

6 ulasan:

IMANSHAH said...

wah lpas ni berjimba2 lah org nak berkenalan gituw

Lelord said...

orite nanti akak join

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
hehehehe....kalau dah ramai kawan..bolehlah saya tolong promotekan cikgu iman yang bujang tu...

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
thanks yer

:Cikgu Akim: said...

wahh sangt menusuk kalbu ngn ayat ni~
"U all kena join..sebab nak dapat kawan di dunia blog adalah cara terbaik…takkan di tipu oleh para blogger kerana tiada apa yang perlu diselindungkan"

salam perkenalan dri saya..kalau jumpa kedai makan tu saya singgah..ngehhehe

Citarasa Rinduan said...

salam..
cikgu akim?? ooo..lokman hakim tu cikgu yer

terima kasih yer sudi buat segmen ini..

bertambah erat dan berkembanglah kawan-kawan citarasa rinduan

thanks so muchhh