CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 15, 2010

Birthday orang baru



Aku nak ucapkan selamat hari lahir untuk ahli baru dalam keluargaku..

Tak lain tak bukan,adik iparku Razalie….(ahli baru dalam family Ab Rahman B Dollah, semenjak 20 november 2010)…

Sebenarnya aku tak tahu pun tarikh kelahirannya pada hari ini 15 disember , bila adikku zezai sms…..teruslah ucapkan selamat hari lahir yang ke 29 tahun kepada beliau..

Seronok pula berbual dengan pengantin baru, mood ceria selalu..semoga panjang jodohnya dengan adikku, menjadi suami yang terbaik untuk adik bungsu perempuanku

Kak ngah, hanya mendoakan yang terbaik…untuk kamu berdua…amin



PS:Adik iparku zalie akan ke stadium bukit jalil malam ini, bersama adik lelakiku menyaksikan Malaysia VS Vietnam...entah-entah bertembung bahu dengan blogger eelobor...nasiblah aku bukan hantu bola sepak..kalau tak..dah lama terbang kesana... semoga Malaysia menang....MALAYSIA BOLEH

7 ulasan:

wahida said...

hepi birthday to ur adik ipar...semoga pjg umur dan murah rezeki...
salam ziarah, saya dah follow awak, kalau sudi follow me back k...

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah..
terima kasih atas ucapan itu..

saya pasti terjah blog kamu

alinac lover said...

2-0 kan? hehehe

Citarasa Rinduan said...

yong...malaysia menang..syabas

hysman said...

yahoooo...msia dah menang kak.. 2-0 beb.. yeahhh......
hepy bestday utk org baru tu... hehe.. aik,dpt tajaan flight ke bukit jalil ke sempena birthday?
hahaha

Citarasa Rinduan said...

hsyman--
hahhahah...dia orang kl...
so, bayor sendirilah tiket yer..

psst, kak kan...dah wish birthday teman-teman pagi tadi, rupanya adik ipar sendiri ulang tahun kelahirannya hari ini..

esok??? ulang tahun kelahiran abah pulak...

nur said...

ayu
happy bday adik ipar
ALL IN ONE
seronok ada ahli baru