CITARASA RINDUAN

Tuesday, December 14, 2010

14.12.2010 agak malang tarikh ini…


Selamat malam……

Hari ini, hari yang kurang baik pada aku….

En Storm meragam….FIL bawa angkat ayam….tiba-tiba keluarlah asap dari bonet hadapan…

Patutlah FIL lambat pulang ke citarasa rinduan.. time FIL pulang, aku sedang memasak….gementar seluruh badan bila FIL sampaikan perkhabaran….aku tengok apa yang patut..

Buka bonet,…ler..kering rupanya air dalam botol tu….sure ada yang bocor.(nasib aku tahu sedikit sebanyak tentang En Storm, gara-gara terpaksa ambil tahu sejak en zalie di ICU)

Sebenarnya, en zalie dah seminggu minta hantar En Storm ke EON services di Kulaijaya…aku jer yang kata tunggu..tunggu..sebab aku rancang nak ke sana jumaat…boleh bawa umai dan en zalie sebagai teman, lepas tu bolehlah makan angin ke IOI…

Rupanya En Storm dah awal-awal angkat tangan…semput rupanya….tali watting (betul ker ejaan) putus, mujur sebelah citarasa rinduan ada bengkel kereta…

Untuk sementara waktu, En Storm dah ada tali watting baru, insyallah…jumaat nanti aku akan ke pusat services mitubishi………tak silap bulan 10 (lepas raya) aku dah services…monitor KM pun dah hampir ke angka perlu diservice…





PS: sah jumaat nanti pasti melayang-layang RM macam air dilautan..……………………………..


8 ulasan:

Nur Mudrikah said...

esok? bersabarlah di atas dgaan dariNya

eelobor said...

kenapa awal sehari?

Citarasa Rinduan said...

nur--
bertambah malang..saya salah haribulan...

sebenarnya hari ini...

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
nasiblah awak perasan...sah ada banyak benda yang sedang difikirkan oleh saya

azieazah said...

Anggap jer itu dugaan dalam hidup, rencah kehidupan.

Dan rencah kali ini adalah “rencah asam jawa”.

hehehehe..

Citarasa Rinduan said...

kak azie, rencah asam jawa nie masam sangatlah kak..

kalau ada tawar dan manis kan indah..
boleh goyang kaki....ambil duit dari kak azie ari-ari..20sen...heheh

Panglima Muda said...

penyakit ni sekali sekala terkena memang terasa

azzey said...

Citarasa Rinduan:RM mmg mcm air yg mengalir laju je Ayu....