CITARASA RINDUAN

Tuesday, December 21, 2010

Balasan entry aku cemburu? dan entry aku nak menangis!


Ingat lagi tak 2 entry gambar sekitar ibunda dan abahku ke kuala Lumpur, entry aku cemburu sila klik sini, dan aku nak menangis sila klik sini?...siap family aku di sana buat potong-potong kek dan makan di stemboat lagi, jeles??? Hehehehe…adalah sikit, upss. Bukan sikit..tapi banyak ooo cemburunya..hahahaha

So, untuk membalas semula gambar-gambar yang di tag oleh adikku ct di FBku…mai sini..aku nak fire ko…..gambar ibunda dan abah singgah ke citarasa rinduan lah…

Sebelum tu,..mai pantun dulu yer!!!!

Sorry berlori…

Jangan korang pulak yang menangis minta aku lari……


Budak-budak mai getah

Hah!! Jangan korang pulak yang nak termuntah….

Okey, mai sini…aku nak tayangkan pula gambar kenangan…



Tapikan, kena ucapkan terima kasih kepada kak longku (kak Jun) kerana memberi cenderhati kepadaku…cantik tudung tu…klas ko….bling-bling lagi.. I like

Oh yer….pertama kali dalam hidupku dapat melihat buah mata kucing siap ada daun…batangnya seperti baru dipetik…


Wahai adik-beradikku sekalian..jangan jeles eik..buah-buah tu aku dah habiskan…huhuhuhuh

PS: sesekali, bermain dengan adik beradik kan syok…hehehehe, ingat lagi memory main baling selipor dengan familyku…kalau aku hampir kalah, depa buat aku pasti menang, sebab aku "gembing"…..hahahha

12 ulasan:

IMANSHAH said...

salam Ayu

ayu bagi lah klu berapa ringgit..haha jgn marah

azieazah said...

Siapa lagi hendak menjaga, menjadi penyokong jika bukan ahli keluarga.

Bila terpisah jauh, baru terasa dekat di hati.

Kalu idak, masa kecik pantang jumpa nak gaduh aja.

:)

hanees said...

gembing ye kak...kite pon dolu2 gembing gak...tp skang lg gembing kot...hahaha

eelobor said...

hehehe, macam nie gamaknya semua adik beradik kut. kitaorang pun sama gak perangai. hahahahhaha.... kelas gitu

norhidana said...

hehheheh tak ku sangka gembeng gk akak nih...

tp kadang mmg jeles kan walaupun sesama adik badik, jeles manja

Citarasa Rinduan said...

cikgu--
saya beri jer cenderhati..hehe

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
setuju...
kalau dekat,..semuanya busuk
jauh...kentut pun wangi...

Citarasa Rinduan said...

hanees--
kak ayukan, sangat gembing...adik beradik tau sangat pun.

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
belum lagi rebut nak duduk di peha ibunda..tidur beralaskan tangan ibunda...

memory sungguh kan....yihaa....

Citarasa Rinduan said...

dana--
hahahha...kak nie memang gembing, kuat melalak....kakakakkakak

yang best kami 4 beradik perempuan..bungsu lelaki..itu yang asyik cemburu bab positif..

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Nk buah mata kucing yg ada daun gak.....heh3...

Citarasa Rinduan said...

azzey-
first time ayu dapat lihat live daun mata kucing....
hehehe