CITARASA RINDUAN

Sunday, December 19, 2010

Hujung tahun, banyak pulak iklan nuffnang beri padaku..

Wow…..masa lepas raya kan…agak hairan pulak..en nuffnang dan semakin melarikan diri..

Mulanya tersentak lah jugak….satu iklan pun tak muncul dalam blog aku nie…

Nak kata majuk, eik..takkan lah….blog kawan-kawan semuanya ada….macam-macam pulak tu…

Akhirnya, aku check apa yang silap….lerr….rupanya aku cash out salah isi form…kuang…kuang…kuang…..hahhahah

Itu pun..si sifu aku yang beri pertolongan cemas kepadaku…siapa lagi kalau bukan si Ben Ashaari..terima kasih yer ben…..

Terlerai juga jawapan, bila akhir tahun nie…si iklan dah mula munculkan diri…yang paling best…si iklan nokia dan si iklan digi….fuhh…

Jom…aku tunjukkan pengakuan ikhlas tentang jumlah nuffnang citarasa rinduan



PS: TERIMA KASIH EN NUFFNANG..

Ini bukan entry riak, atau megah diri…ini entry kalau aku boleh dapat earning dari nuffnang, kalau korang???? Lagi banyak earning kot…….

maklumlah, blog citarasa rinduan agak susah nak update entry kerap kali, hanya malam ajer free…

hehhhehehhee

22 ulasan:

IMANSHAH said...

share2

Miss Mirror a.k.a Sam said...

alhamdulilah... tapi tak phm ayu ckp.. apa kaitan salah isi form masa cash out, terus Nuff tak bagi BE lagi? (seolah2 mcm Nuff marahkan nyamuk..kelambu di bakar) ;D

Kalamhati said...

hehe akhirnya terlerai misteri tu ek..alhamdulillah dh masyuk balik tu..

pEmILiK diAri CoMeL said...

nak jugak mcm tuh,tapi smpai ari nih mmg xpenah phm psl nuff...hu3

Lelord said...

kat blog akak BE cam segan nak masuk ni huhuhu

ChiLaBaey's Spot said...

Kawan2 nak juga rasa sikit nanti... Hehehehe... :)

Mas said...

salam ayu, datang ambik award yer......

Ati Masrif said...

rezeki tu ayu

kat tempat kita BE tak sudi nak dtg pun..

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

kella said...

wah.. kita baru cenonet je... huhu

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
tak ada yang perlu dirahsiakan ttg nuffnang oleh saya

Citarasa Rinduan said...

MM-
sebab nuffnang tak tahu samada blog citarasa rinduan wujud atau tidak..

bila form dah isi betull...dia mari lagilah..
tq nuffnang

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
syukur, bolehlah beli topup ....hehehe

Citarasa Rinduan said...

pemilik diari comel--
insyallah..pasti dapat...tapikan....kena belajar perlahan-perlahan..

sure akan tahu juga..mcm sekolah..

Citarasa Rinduan said...

kak lelord-
kak rajin update blog, insyallah nuffnang akan bagi BE..
yang penting jangan tak update hari-hari

Citarasa Rinduan said...

salam abang muz--
insyallah....ayu belanjer..tapi di citarasa rinduan jer tau

Citarasa Rinduan said...

salam Mas..
thanks beri award..krang ayu buat eik

Citarasa Rinduan said...

ati--
update sekerap mungkin...
insyallah BE pasti muncul..kalau iklas berblog..kawan-kawan pun suka keluar masuk

insyallah

Citarasa Rinduan said...

lelaki ini--
jom tambah RM

Citarasa Rinduan said...

kella--
teruskan berblog...cerita pelbagai.
kalau teruskan ttg kisah si denna sure ramai pembaca..

Zulfahmi Abidin said...

wah2.kayelah lepas nie eeakkk...

Citarasa Rinduan said...

zulfahmi--
kaya dengan kawan2...amin
kaya RM utk teruskan berjasa dgn nuffnang