CITARASA RINDUAN

Monday, December 13, 2010

Bukan tak sudi balas komen…….

Selamat malam….

Syukur, rezeki hujan…customer di citarasa rinduan bertambah pada hari ini, maklumlah musim sejuk…tekak rasa lapar….aku pun tak terkecuali asyik makan..makan…dan makan….heheheheh

Sebenarnya, aku pasti korang ada yang perasan aku sering update blog dan komen blog korang pada waktu malam….memang benar..itu sahaja masa yang terluang. Setiap hari kecuali hari jumaat, Dari awal pagi hingga jam 8 malam…aku ada di citarasa rinduan…

Jika korang nampak ada entry sebelum masa itu, itu hanyalah auto post..(entry berjadual).. maafkan aku sekiranya aku tak sempat balas komen korang pada blog ku..,

Bila ada masa waktu malam, aku hanya sempat mengarang dan blogging ke blog setia citarasa rinduan….(semestinya yang berada dibloglist citarasa rinduan, dan sedang blogworking pada masa itu)…aku dapat kongsi cerita dan balas komen blog korang…..

Terima kasih sebab sudi baca blog citarasa rinduan….dan maafkan aku tak komen ke blog korang sekiranya korang pula update siang hari…

Insyallah…ada masa di hari yang lain, akan ku terjah jua blog setia citarasa rinduan…tanpa korang siapalah aku…?




PS: syukur, tetap ada kawan…………….terima kasih teman-teman…

16 ulasan:

cikgu isza said...

takpa ayu.. jangan risau.. saya memahami..

yang utama kena utamakan.. x gitu?

Mat Gebu said...

Salam ayu...kadang2 ada komen tak perlu kita balas, cuma kita hormat kat mereka kan, saya pasti mereka pun faham keadaan ayu...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hari ni mmg musim org laris jualan la Ayu (Ayu pun dh baca n3 terbaru Akak ttg penjual nasi lemak/speghetti kt JJ tu kan).. napa tah ya? Musim org lapar kot? Atau musim org malas masak. Alhamdulilah la kan... rezeki Allah turunkan buat peniaga2. Moga Ayu terus sukses!

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu isza...

terima kasih kerana memahami..
kadang kala risau juga kawan-kawan tertanya2..kenapa ayu tak masuk rumah mereka...
walhal amatlah sibuk 12 jam dicitarasa rinsuan kecuali jumaat.

Citarasa Rinduan said...

salam cik mat


terima kasih yer cik mat, malu pulak saya,...selalu keluar masuk blog cik mat..tapi tak tinggalkan komen pun...

kalau boleh nak tinggalkan komen.tapii risau juga kawan2 terasa hati...maklumlah ayu blogging waktu malam sahaja..

azlini said...

don't worry sis..
yang penting rezeki masuk..hehe..
xpe.. owner pun mesti kena makan banyak gak.. hehe

Citarasa Rinduan said...

salam MM

setuju sangat, kalau citarasa rinduan selain dipenuhi customer oleh keluarga yang jauh-jauh datang singgah..

cikgu2 oun yang tanda paper students mesti singgah....
belum campur dengan customer bank....syukur...hujung tahun lebih rezeki kami..


ayu doakan kawan MM, sucess dalam perniagaannya

Citarasa Rinduan said...

azlini--
sis dah terlebih makan nie...
skrg start gym...nie pun badan agak lepak sebab baru lepas workout

Mamamya said...

x per ayu...rasanya semua kawan2 memahami situasi ayu yg sentiasa sibuk.... :)

hysman said...

iyelah saye sadar sapelah blog kite..
hahahaa...
saje guraw...
takpe kak..utamkan yg hakiki..
berblog utk mengisi masa lapang (smbil mengisi poket nuff)
hehee....
nk order nasi minyak satuuuuu!!
aik? nasik minyak? pelik...
:p

Citarasa Rinduan said...

mama lia..

sorry sangat..ayu kurang masuk blog kak..

faham kak memahami situasi ayu, takut ada yang terasa....

terima kasih yer kak...sudi jengah blog ayu..

kirim salam en suami yer

Citarasa Rinduan said...

hsyman

adeh.....hahahhahaha..nasi minyak. kena tunggu awak lah....

psst: amacam dah ada yang sangkut ker/??

kella said...

hai kak ayu...
selamat malam..
singgah rumah kak ayu memalam..
pasti kak ayu ada kan..
siang kat kedai, malam pastinya kat rumah...
faham dengan situasi kak ayu, masing2 juga punya tanggungjawab tersendiri..

take care..

Citarasa Rinduan said...

kella

usap-usap pipi..sebab baru lap airmata..
sebenarnya amat malu dengan kella...kella selalu keluar masuk blog kak..

kak tak ke tempat kamu..
jangan terasa yer sayang...

aidillah HAIMI said...

Salam kak,

alah. jangan risau la kalau tak dapat balas komen orang tu. orang tu pon mesti paham akak sibuk. Ehh kak, tahniah ye ramai pelanggan dah datang. Rezeki datang melimpah.

entry pasal. Awak. Jangan tinggalkan saya:
http://aidillahhaimi.blogspot.com/2010/12/awak-jangan-tinggalkan-saya.html

azzey said...

Citarasa Rinduan; saya pun byk komen tak dpt nak dibalas ; kalau soalan insyaallah saya balas. x cukup ruang. tp BW mmg wajib buat hari2...