CITARASA RINDUAN

Thursday, December 9, 2010

Tahniah Cikali….

Aku punya hajat nak ke luar Negara…tapi passport tak ada…, alangkah seronoknya dapat ke luar Negara…main snow, belajar adat orang luar dan belajar makan masakan berlainan budaya..mesti suasana berbeza, sesekali apa salahnya…

Tapi, untuk blogger yang masih belajar nie…selain dapat belajar luar dari negeri kelahirannya…dapat ke luar Negara semasa umur masih muda, masih single tapi dah dapat tawaran ke luar Negara..

Blogger cikali merupakan blogger yang masih belajar di UTHM batu pahat, aku pernah membeli kek lapis Sarawak hasil dari kes studynya tentang pengurusan perniagaan,.,alhamdullilah…dia berjaya mempromote hingga subjek bisnessnya lulus dengan cemerlang

Nak tahu kisahnya bila dapat peluang ke luar ....jom kita sama-sama baca blog cikali, sila klik sini…psst…paper utusan Malaysia pun ada keluarkan tentang cikali ke luar Negara..




PS: sesekali ucapkan tahniah untuk sahabat blogger yang berjaya apa salahnya???

9 ulasan:

Sharinginfoz said...

seronok dapat belajar kat overseas.. pengalaman yang penting

norhidana said...

tahniah gk utk cikali... peluang yg ada jgn disia2kan....

kak, takpe kak ada rezeki blh ke obersea kak... walauupn jln2 kt spore atau bandung pun kire obersea gk tuh

eelobor said...

ayu: mcm mana seronok boleh pegi luar negara eh? hihihihi, ada budak jakun gak nih kat Sekadar Berkongsi

dieya said...

wah hebat betul kawan kak ayu tu!
skrg ni nak gi jalan cuti2 oversea dah senang, banyak tour package ada. yg muslim package pun banyak. passport pun dah ada yg murah utk dua tahun je, sesuai utk yg nak gi bercuti. yang penting k ayu naik MAS tau! :-D

Pala Maldini said...

yang paling best belajar oversea is.. SENANG.. dan tak sepayah belajar dalam negara..

LinRosLy said...

Salam Ayu....

Ayu Dah Kena Tag...Blog Larian...Jom Tgk Kat Blog Kak Lin...

CiKaLi said...

alamak, kak ayu...
segan la.. huhuuhu..
MAKASIH kak AYU..

rezeki kak ayu..
mane tau pasni kak ayu menetap sne lak ke..
lagi la.. kalah cikali..

thanks kerana sentiasa menyokong blog cikali dan cikali ya.. t ad something khas untk kak ayu.. heheh

CiKaLi said...
This comment has been removed by the author.
azzey said...

Citarasa Rinduan; Teringin nak pg oversea.....:)