CITARASA RINDUAN

Thursday, December 30, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata

Malam nie, dapat peluang nak join contest blogger shafiqrosly…masa beliau umumkan contest nie…aku hadapi masalah..sebab memang tak posing dengan kaca mata hitam maklumlah..aku nie rabun….heheheh

Yang ada hanya gambar umai..itu yang aku mohon kepastian samada boleh ambil gambar umai atau tidak

Alhamdullilah..shafiq izinkan…so….dengan ini..aku join contest beliau untuk support contest beliau…

Jom kita join sama-sama

Syarat-syaratnya

Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin- syukur dah lama rasanya join blog shafiq…..

Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original – done, but guna gambar umai

Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar - done

Tag 2 orang rakan anda – cikgu iman dan kak azie

PS; all the best….good luck cikgu iman dan kak azie

13 ulasan:

Nur Azila Ismail said...

aalalalaa / comelnye :)

Citarasa Rinduan said...

azila..

meramaikan kawan..kak join contest..
jom join sama2

Lelord said...

pheewweettt..good luck umai

Mamamya said...

good luck umai n ayu.....comelnya umai berkaca mata hitam... :D

Citarasa Rinduan said...

kak lelord...
dah join ker??

thanks...hope ada rezeki...

Citarasa Rinduan said...

kak lia--
thanks.....

join jom

IMANSHAH said...

salam ayu

hurm, saya dah join ler hari tu..lupa sapa tag..anyhow, nanti tag lagi bleh saya join kontest lain..hehe

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu

oooo..cikgu dah join yer.

this okey..good luck yer

Zulfahmi Abidin said...

eh.budak nie ade ikut muke aku tak?? hehehe

Kalamhati said...

Salam sis!

pe kaba?huhu rindunyee..
alaa comelnya umai..gewam!

Citarasa Rinduan said...

fahmi--
wink-wink..
kalau ikut muka kamu..
marah abah umai..heheheh

Citarasa Rinduan said...

salam kalamhati

rindu kamu juga
lama blog ayu kamu tak masuk..tapi tetap memahami urusan rasmi kamu

semoga apa yang dilakukan..dirahmati..amin

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan umah datang jenguk..all da best sis