CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 22, 2010

Kan dah Kata En Nuffnang sayang citarasa rinduan

Agak terkejut sebenarnya….

Pagi tadi dalam jam 6 pagi, sementara menunggu pekerja bersiap..dapatlah ayu online sekejap…

Terfikir nak check nuffnang….adalah dapat RM…nak buat beli cheese wedgez macam cikgu jaja makan dengan kawan ofisnya…rasanya tak cukup, kena tambah duit poket sendiri…sikit ko......huhuhuhuh

Tapikan…bila malam nie aku teringat nak lihat sekali lagi…wah…bukan takat boleh beli 1 set KFC….boleh belanjer 10 orang kot…lepas tu belanjer lagi makan ABC ......

Apa-apa pun terima kasih en Nuffnang… I love u…….


PS: nak beli apa eik???

19 ulasan:

Syafiq Rosli said...

sis sy nak..hehe

pearl jade said...

wooo..belanja sye skali ya...
ade lg kan quota 10 tue
hehe

kella said...

wah.. tahniah ye kak ayu! gembira mendengar nya! sebab nanti mungkin kak ayu nak belanje kita jua! heheh..

huhu.. sedihnya.. kita punya cenonet je.. huhuhu...

Citarasa Rinduan said...

shafiq

hehehehe...boleh-boleh...mai sinii

Citarasa Rinduan said...

pearl--
salam ziarah

no hal...kak amik kamu depan rumah..heheh

Citarasa Rinduan said...

kella--
awak, memang dah ada tempat..
jom..

Lelord said...

hahaha jelessss
banje akak tau

ab@h_Izz said...

kalau tau boleh mintak belanja RFC ( Radix Fried Chiken..:)

iqbalhakimi said...

uish..masyuk tu kak..nak jugak.. =D

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
tak ada hal..
jom...

Citarasa Rinduan said...

abah izz--
ayu pernah makan di RFC..okeylah..rasa ayamnya boleh tahan..hanya kurang garing

Citarasa Rinduan said...

iqbal--
boleh...mai sini..kak belanjer

eelobor said...

nak pegi sana suh belanja jauh sangat, apa kata maybank2u jer. hahahahahahha

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
ada yang kena picit dahi nanti

hahahaha...kejar dia sampai dapat

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah, best nyer
nk2x
heheh

Citarasa Rinduan said...

halia--jom, turun jb...

EiJa ZaQuaN said...

bestnye ayu..alhamdullillah..murah rezeki ayu..nnti jgn lupe belanja eija sekali ye..hik3..

azian said...

kak ayu...wahhh
kaye kaye kaye...
hehheeh

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Perghhhh byk tu klau dah sampai blh belanja 10 org mkn...:)