CITARASA RINDUAN

Thursday, December 23, 2010

Tarik balik..........

Salam…

Tempohari aku ada buat satu entry tetang sikom komik gila-gila di saluran astro warna..,maklumlah…pertama kali menontonya…aku dah rasa tak puas hati…tak syok program humor tu…nak baca pengakuanku tempohari..sila klik sini

Tapi, pada hari ini aku ingin menarik semula pendapatku…sketsa Gila-gila di saluran warna 132 memang diakui sangat melucukan….selain membuatkan hariku yang stress bertambah ceria….

warna logo

Lagipun, setiap malam…aku pasti suka ikuti saluran warna…tersebut….malas dah nak layan channel lain yang asyik ada drama orang kaya, orang miskin tertindas, bukan menyampah menonton drama macam tu….tapi meluat…hehehe

Selain sikom Gila-gila aku ikuti Oh Yeaah…terbelahak, opah popular, spontan…dan pelbagai lagi program humor yang pasti membuatkan aku buat senaman mulut….

spontan

PS: kalau dah tersenyum sampai meleret ke telinga…bolehlah klaskan drama, sikom atau filem lawak di Malaysia ada stail……siapa nak sokong industri Malaysia kalau bukan orang kita....!!!

9 ulasan:

My Little Diary said...

salam

tak pernah tgk astro warna... huhu jdk tak tau langsung tentang rancangan tv dorang tu..

Gen2Merah said...

saya pun tak pernah tgok astro Warna... Malas nak langgan. Lari bajet.. hehehe

azian said...

kak ayu...
yan suka tgok spontan...
tapi selalu tgok HBO dgn mamat...
huhuhu!!!

wahida said...

saya x de astro warna...huhuhu....

Marhaen Kacak said...

takde astro warna lorr...huhu.... tapi aku adalah penyokong tegar drama dan filem melayu...yeay!

Mesti Baca! : Perihal Teks Assalamualaikum Dalam SMS : Jangan Fikir Yang Remeh Temeh

Nur Azila Ismail said...

zila masa first time tgk oh yeah tu mmg tergelak abes la . lawak2 . heehe

ab@h_Izz said...

best yer..tula ada ada banyak CH kat astro pun tak semua dapat tengok...anak aku ngan CH 6 nyer...kalau tak control satu harilah depa layan..aku dpt sekali sekala jer CH 8...kalau ada Warna lagi la.....

p/s : kena beli tv sorang satu kut...hi.hi2

Mama Zara said...

mama lagi best..astro pun x langgan...hihii..duk hadap je la 1 2 3 7 8 9 tu...

Jom Baca Entry Terkini:

Ragam Keluarga Inchik Moza - Bila kakak pakai baju melayu
Dunia Aku Ibu Muda - 8.57 am Rekod Terburuk

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Sokong! ....heh3...