CITARASA RINDUAN

Saturday, December 18, 2010

Tag dari kella

Kella, terima kasih sebab sudi tag kak, kebetulan kak tak ada aktiviti lain malam ini….so kupersembahkan dengan korang—

25 tentang aku..tak libatkan orang lain yer!!!!…..

  1. aku suka rancangan kelakar, upin ipin, kartun mickey mouse, cat dog pun aku layan
  2. awal pagi aku suka tonton motivasi pagi di tv 3
  3. senaman selebriti pada jam 6.30 pagi merupakan rancangan yang akan ku ikuti setiap aktivitinya.,,siap berkasut dan berseluar sukan..
  4. aku suka baca novel cinta semestinya alaf 21
  5. aku jenis yang terlebih simple
  6. aku sukar nak berdandan dihadapan cermin..hanya sapu krim uv, terus sarung tudung yang seringkasnya
  7. tak punya kasut tinggi yang pelbagai, hanya ada 1…itupun hadiah dari adik ipar semasa hari raya tahun lepas
  8. tak punya handphone canggih apatah lagi yang terkini…baling anjing…sure anjing boleh pengsan
  9. tak punya emas berkoyan-koyan hanya ada rantai basikal dan rantai motosikal
  10. benci pakai helmet, tapi kena pakai juga
  11. tak pernah warnakan rambut, walau suka warna pink
  12. hanya ada en lappy si acer aspire one..kecik, murah…dah banyak berjasa pada ku dah 2 tahun ko….
  13. tak suka bela kuku panjang-panjang walau aku suka lihat kuku orang ada macam-macam warna…pink, oren…wah..glemour ko…
  14. walau aku sedih, aku suka nak lihatkan aku sedang happy..senyum walau dalam hati sangat berat
  15. suka pekara yang melucukan.
  16. suka makan kicap
  17. suka kunyah biskut oat
  18. suka bawa air suling kemana-mana
  19. tak suka tinggalkan en zalie, angkut kemana ku pergi
  20. tak suka bela kucing, walau aku suka belai kucing
  21. tak suka rapat dengan orang yang banyak masalah tentang RM
  22. tak layan perniagaan MLM
  23. suka member blogger dari member reality
  24. tak suka pelanggan yang cepat naik angin,yang hairan tu…aku suka layan, walau aku benci…suka bagi ayat angkat-angkat pada mereka..lepas tu..akan ku percepatkan order makanan…lagi cepat mereka pergi lagi bagus…hehehhe
  25. aku suka kena tag dan terima award…nanti kirimlah lagi..

PS: Agak semput selesaikan tag ini, member punya hal…no problem…(sebenarnya 25 pekara yang best ttg aku, oleh kerana aku tamo korang anggap aku syok sendiri...so...campur aduk lah yer...heheheh)

3 ulasan:

kasih suci said...

suka bawa air suling? mmm???

Citarasa Rinduan said...

kasih...
hahahah...macam-macam ada..
bio aura
elken
coway...

heheheheh

mamawana said...

Assalam Citarasa Rinduan

Mama tag anda...jom join GA..