CITARASA RINDUAN

Thursday, December 23, 2010

Jangan meleleq air liur yong udahlah….

Yong, kak tak niat pun nak sakitkan hati kamu..

Tapi, selepas ke klinik mata…kak ke tjmart..belanjer basah untuk kedai…maklumlah..esok hari jumaat..kak ayu tamo keluar kemana-mana…nak beristirehat dirumah sambil layan umai yang semakin banyak ragam……

So..sekali lagi kak persembahkan air minuman krushers…jangan marah yer,,,memang diakui tempat kamu tiada air terbaru tu…sebab kak dah server mana-mana cawangan diarea johor masih belum ada dijual minuman terbaru tersebut..untuk entry tu…kamu klik sini

Entahlah,jawapannya kak tak temui…yang harian kat sini pula yang ada dijual…

Mai sini, kak tunjukkan KFC cawangan Kulaijaya di TjMart, mana tau..kamu terjalan sampai ke sini….



Ini set jimat untuk umai..ada bebola ikan dan kentang goreng….air pula krushers perasa strawberry banana…


PS: gambar last sekali tu…kenikmatan lemon hingga ke titisan terakhir…..nyami…hehehehehe

13 ulasan:

eelobor said...

hehehe, gambar last tu paling kelasssss gituuuu

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
hahahaha...ganazz..

alinac lover said...

hahhaha kak..sabor jela..meleleh air liur yong tgk,,

mesti tingat akak

Mas said...

jelessnya tengok ayu minum krushers....mas dok shah alasm pun mencari2 tak jumpa la...nnti nak cari lagi, memang sedapp ke ayu krushers tu...sampai mas boleh tergoda ngan ayu...

Citarasa Rinduan said...

yong--
ampun..kak nie, tiap kali kalau lalu kfc..pasti ingat yong..
maybe sebab yong pernah buat entry teringin nak minum air tu kan..

jom ke jb

Citarasa Rinduan said...

mas--
sedap..ada daun pudina...ada buah sunquik, rasanya pula lemon dan limau kasturi

macam ke arah diet tau...

itulah..ayu pun hairan..ke kfc cawangan lain di jb..belum ada jual lagi

Mas said...

tak kan kena gi kfc cawangan kulai kot...hu..hu...
nnti mas try cari tempat lain, ari tu cari kat kfc tapah pun tak de, negeri 9 pun takk de.....
tu la...sedapp betul tengok krushers tu....tak rezeki lagi ni...insyaAllah ada rezeki mas nanti,,,he..he..

Citarasa Rinduan said...

mas--
hehehehe...
jauh benor eik tampat ayu nie

insyallah..pasti ada satu hari..nanti hari2 tapau yer

azieazah said...

Nengok gambar, ayor lior yang tumpah pun dah nak penuh gelas yang macam tu... huhuhuu

Krush!

Syafiq Rosli said...

syoknye sis..lm xpekena..

sis kalau free..join my first contest ya..aku dan kacamata

aNa d'sKoDenG said...

alamak..tetiba tingat kepci..uwwaaaa....dah malam niii..uhukk

alinac lover said...

tahu xpe kak...yong tgk kfc pon tingat kak ayu..

alahai..dok terpk..bila la nak ada air tu kt sini

teringinnnnnnnnnnnnn btoi nak minum

azzey said...

CITARASA RINDUAN: Gbr yg last tu mmg dgn penuh penghayatan tu...hi3...