CITARASA RINDUAN

Sunday, December 12, 2010

takutnya..............




Salam, selamat pagi, hari nie, hari ahad…wah…..sure korang banyak rancangan kan? Cuti-cuti makan angin, bawa anak-anak jalan-jalan…aku?...macam biasa..kerja…kerja…


Semalam aku dapat gambar ini dari fb….agak besor kan saiz ular tu….untuk ku syer dengan korang….agaknya, berapa tahun ular nie dah wujud dihutan tersebut?

Au memang takut ular….

Seingatku…aku pernah pernah buat entry tentang ular….awal-awal berblog tak ada sesiapa yang follower blog aku kecuali ben, eita (wanita mutalib), abang eqbal dan cik mat gebu…

Untuk mengingati kisah lalu..jom baca entry ku tentang ular,..klik sini.. tarikh entry 29 march 2010 maksudnya baru 2 bulan aku berblog...hehehhehe, ayat entah apa-apa...

6 ulasan:

eelobor said...

gambar kat mana tu ayu? saya pun pernah gak wak entri pasal ular masa mula2 berblog dulu. langsung tak de sape follow lagi masa tuh. hihihi, cerita ada kat Anaconda Di Sri Lanka

ainnoraini said...

besar betul ular tu...saye mmg penakut dgn ular ni...kalau ular kecik tu mcm geli jer...

kat kg saye mase dulu2 ade org mati kene patuk dgn ular...lagi bertambah takuttt...

akuchey said...

takut amende ayu.....aku raser macam penah tgok gambr nie 2-3 tahun sudah..

nur said...

eii.. geli.. selain ulau.. katak geli juga pada katak
ALL IN ONE

Ati Masrif said...

salam ayu,

ingat anaconda je yg besar

di malaysia pun ada yek..takut ah

Mat Gebu said...

Besar gilaaaaa...kat mana ni yea...