CITARASA RINDUAN

Monday, December 20, 2010

Lady Gaga Menyanyi Di Pentas Tanpa Coli

Aksi Lady Gaga dalam satu persembahan di Atlantico Pavillion di Lisbon, Portugal, baru-baru ini.

PENYANYI yang terkenal dengan imej dan fesyen pelik Lady Gaga terus mengejutkan dunia hiburan apabila tampil tanpa memakai coli ketika membuat persembahan di 02 Arena, London, baru-baru ini.

Gaga yang muncul di pentas dengan pakaian yang telus-pandangan telah mengejutkan penonton apabila dilihat tidak memakai coli di sebalik pakaian tersebut.

Tanpa memakai seluar dalam, penyanyi itu dilaporkan menutup bahagian alat sulitnya cuma menggunakan dua lapis pita pelekat saja.

Walaupun berjaya menghiburkan para peminat menerusi lagu-lagu 'berhantu'nya, penampilan Gaga yang berani dan melampau itu lebih mencuri tumpuan media.

Terdahulu, fesyen baju daging yang digayakannya pada acara Anugerah MTV telah dinobatkan sebagai fesyen paling menonjol untuk tahun 2010 oleh Time Magazine.

Kredit to mStar online

PS: macam-macam lah si gaga tu buat kontroversi…aduh…………………….(bikin malu perempuan jer)

8 ulasan:

sekamar rindu said...

salam...

ishhh..ishhhh..hehhehehhe..



ishhhhhhhhhhhhhh..

Syafiq Rosli said...

lol..dunia2..hehe

wahida said...

x minat lady gaga...konon2 dia lah trendsetter, tp menyakitkan hati je sumer fashion dia tu...huh!!!

ainnoraini said...

weii...tak sanggup nak nengoknyerr...

Citarasa Rinduan said...

SR--
em...em...em...

Citarasa Rinduan said...

shafiq--
astafirullah..

Citarasa Rinduan said...

wahida--
artis barat lah katakan..

Citarasa Rinduan said...

ain--
heheheheh...malu kan