CITARASA RINDUAN

Thursday, December 16, 2010

Suai Kenal Blogger

KEMBALI DIBUKA : Khas buat untuk mereka yang tak join lagi segmen ini .. okeh ? – okey bos-

1. Letak header blog BEN ASHAARI

2. Bila mula buat blog ?

16 january 2009

3. Jumlah follower sekarang ini ..

352

4. Berapa trafik harian ?

100-150

5. Sehari brapa entri ?

5 entry

6. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

Kak azie azah – yang ingin ku kongsi-

Ok.. tu je... pastu tinggalkan link url entri tu kat sini ..cepat ...

-okey bos-

PS: nasiblah aku perasan ben buat segmen nie….ben….aku nie asyik tertinggal lrt jer……

8 ulasan:

kella said...

rajin kak ayu nie... all da best..

Citarasa Rinduan said...

kella...

hehehehhe....
thanks sbb beritahu pasal malam 10 muharam yer

pEmILiK diAri CoMeL said...

salam perkenalan...nice blog u have,i dh jdi follower u sbb ur blog relx..he3
http://unahuchna.blogspot.com/

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah una..

terima kasih yer follow blog kak ayu

azieazah said...

Terimakasihhhh...! Terimakasihhhh...! Terimakasihhhh...!

dan Sori Berlori, sebab agak terlewat membaca entri ini.
amboiii promote lak tu. Sayang dia.

*Kak Azie memang berhasrat utk promote beberapa blog lagi dari masa ke semasa (termasuk blog AYU juga). Ikut giliran.

eqbalzack said...

salam..
buat pertama kalinya abg eq join segmen ben...
sebab skrg dah jd full time student kat UPM...separuh hari mengadap research & internet je ayu..hehe

JaJa'Z said...

ayu..jaja ada tag ayu..jgn lupa joint ek..header contest...

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan